Optimism la Ineu: „Sunt sigur că învingem!”

0
177

ineuTrupa din Țara Zarandului a trecut peste eșecul din runda trecută și nu concepe să rateze triumful în meciul cu Turda, echipă reconfigurată după ce cunoscutul Adrian Matei i-a luat locul arădeanului Dan Stuparu.
„Din păcate, înfrângerea suferită la Dej nu ne-a asigurat mai repede accederea în play-off, dar am uitat demult acel joc, am încercat și cred că am și reușit să ne corectăm greșelile. Echipa noastră va arăta mult mai bine cu Turda, băieții și toți cei din jurul echipei suntem pregătiți sută la sută pentru a ne apropia victoria. Sunt sigur că Ineul va câștiga jocul de sâmbătă”, sună tonul extrem de optimist al antrenorului Adrian Abrudean.
Fostul mijlocaș așteaptă victoria descătușării: „Lotul are valoare, iar atmosfera creată în jurul echipei de când au intervenit modificări la nivel de conducere s-a îmbunătățit. Acest lucru se va transpune cu siguranță în exprimarea din teren, rezultând și victoria împotriva celor de la Turda”.
Tabăra Ineului a trăit două momente diametral opuse în timpul săptămânii. „Unul trist, unul feri­cit. Mijlocașul Radu Necșulescu și-a pierdut mama, pe această cale, în numele clubului îi transmitem condoleanțe, îl vom ajuta să treacă peste acest moment. Pe de altă parte, Bogdan Țoca a împlinit, miercuri, 22 de ani. Îi dorim sănătate și cât mai multe victorii alături de noi!”, a adăugat Abrudean, care ar putea începe meciul de sâmbătă în alcătuirea Cioară – Bier, Țoca, Nicolau – Cornea, Iambor, Georgiu, Francescu, Tătar – Băd, Drăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.