Orange TV, oferta cu cel mai mare număr de canale HD

0
307

Interviu cu Paul Ploscar, Shop Manager Orange Arad

Paul Ploscar_Shop Manager Orange Arad– Ce noutăţi aduce Orange TV?
– Orange TV oferă cel mai mare număr de canale TV transmise la calitate HD, la preţuri similare cu alte servicii din piață, care transmit un număr mult mai mic de canale HD. Cu un singur abonament, clienţii pot urmări programele preferate atât la televizor, când sunt acasă, cât şi pe computer, smartphone sau tabletă, când sunt plecaţi.

– Despre câte canale vorbim?
– Sunt peste 100 de canale, iar clienţii pot găsi conţinut TV de calitate şi pe gustul lor, indiferent de domeniile lor preferate.
Pe lângă cele mai vizionate posturi de pe piaţa românească, există şi posturi în exclusi­vitate. Avem 15 canale documentare şi canale de muzică pentru diferite genuri, de la jazz până la muzică tropicală. Pe partea de sport, sunt cele mai vizionate 4 canale din România şi 6  canale în premieră, pentru fanii sportu­rilor cu motor, de contact şi ai sporturilor
extreme. Iar serviciul nostru se dezvoltă
constant. De curând am introdus AXN HD, AXN Spin, AXN Black, AXN White şi Travel Channel HD şi dublare audio în limba maghiară pentru 11 canale.

– Ce canale urmăriţi dumneavoastră?
– Urmăresc cu familia documentarele de pe Discovery sau Discovery Showcase. Iar dacă mă uit singur, îmi plac FightBox HD şi Motorvision HD.

– Care sunt avantajele pentru cei care aleg Orange TV acum?
– Clienţii care activează un abonament Orange TV pe 24 de luni primesc gratuitate la abonament timp de 3 luni. Dacă pe lângă abonamentul la Orange TV activează sau prelungesc cu 24 de luni un abonament de telefonie sau de internet, vor avea gratuitate la abonamentul Orange TV pentru
6 luni.

Detalii despre Orange TV pot fi primite la  Orange shop de pe Bulevardul Revoluţiei, nr. 49-53, din Arad, sau apelând Serviciul Clienţi la 499 (gratuit din reţeaua Orange),  037 444 3499 (tarif standard).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.