volei femWeekend-ul care tocmai s-a înche­iat a fost unul plin de evenimente sportive pentru voleiul feminin lipovan. Echipa de volei feminin CS Şoimii Lipova participă în acest an, în cadrul Campionatului Naţional de volei Feminin,  la două categorii de vârstă: Campionatul Naţional de Junioare II – CADETE  şi  Campionatul Naţional de Junioare IV.
Astfel că, atât sămbăta cât şi duminica trecută echipa de volei feminin a clubului sportiv „Şoimii Lipova” a jucat numeroase competiţii în cadrul celor două campionate naţionale care se află în plină desfăşurare în această perioadă.
De această dată a fost rândul voleibalistelor care formează echipa Clubului Sportiv Şoimii Lipova să fie gazde pentru echipele adverse.
Startul meciurilor a fost dat sâmbătă, 12 octombrie, încă de dimineaţa, începând cu ora 9, primele meciuri fiind cele din cadrul Campionatului Naţional de Junioare IV.
La această categorie au participat 4 echipe de volei: CSS CARANSEBEŞ, PROVOLEI ARAD, CSS LUGOJ şi CS ŞOIMII LIPOVA.
Meciurile de volei jucate de fetele din categoria Junioare IV s-au desfăşurat pe mai multe etape: sâmbătă, 12 octombrie între orele 9 – 13 şi orele 15 – 19; duminică, 13 octombrie, între orele 9 – 13.
În cadrul Campionatului Naţional de Junioare IV echipa de volei feminin CS Şoimii Lipova s-a impus în faţa echipei Provolei Arad cu scorul de 3-1 la seturi, în timp ce în partidele jucate cu celelalte două echipe din această categorie, scorul final a fost în favoarea echipelor oaspete: CS Şoimii Lipova/CSS Caransebeş: 1-3 şi CS Şoimii Lipova-CSS Lugoj: 0-3.
Seria meciurilor de volei feminin jucate la Lipova weekend-ul trecut s-a finalizat cu partida dintre CS Şoimii Lipova – CSS Bega Timişoara, din cadrul Campionatului Naţional de Junioare II – Cadete.
Competiţia s-a desfăşurat duminică, 13 octombrie începând cu ora 13,30, scorul final fiind de 3-0, în favoarea echipei din Timişoara.
Toate meciurile de volei s-au desfăşurat la Sala Sporturilor din oraşul Lipova, echipa lipovană de volei feminin fiind susţinută de un public foarte numeros.

Recomandările redacției