Atac violent la Timișoara! Fiul unui cunoscut avocat din oraș a fost bătut cu bestialitate de maim mulți indivizi. Scenele s-au petrecut chiar în fața tribunalului. Polițiștii încearcă acum să dea de urma agresorilor, conform rtv.net.

Incidentul a avut loc joi seara, în apropierea Palatului Justiției din Timişoara. Fiul avocatului se afla în staţia de troleibuz când mai multe persoane s-au năspustit asupra sa, cel mai probabil cu intenţia de a-l jefui. Băiatul a avut prezență de spirit şi a ripostat, dat tot s-a ales cu contuzii. Atacatorii l-a lovit mai ales în zona rinichilor.

„Timișoara e sub asalt și nimeni nu mai e în siguranță, câtă vreme la ora 20,00 ești atacat de bande organizate de borfași în stația de autobuz, pentru a fi jefuit că în Vestul Sălbatic! Așa cum am mai spus-o se pare că suntem pe cont propriu, trebuie să ne apărăm singuri. Statul e în colaps, nu-și mai poate apară cetățenii!

Le transmit agresorilor că mai devreme sau mai târziu vor fi identificați și vor merge la pușcărie, orașul nu este al lor ci al celor care respectă normele de conviețuire socială”, a declarat avocatul Florin Kovacs, tatăl băiatului agresat, citat de evz.ro.

Crime care au zguduit România 

În doar patru luni, la Timişoara şi în judeţul Timiş au avut loc trei crime care au zguduit întreaga ţară.

Momente teribile în seara de 20 septembrie în plin centru la Timișoara. Conform realitatea.net, totul s-a întâmplat în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. O tânără în vârstă de 20 de ani se plimba prin parc împreună cu o prietenă, când și-a făcut apariția fostul ei iubit, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta a vrut să vorbească cu ea și a luat-o de lângă amica sa.

În acel moment bărbatul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și a înjunghiat-o de mai multe ori pe tânără sub privirile îngrozite ale prieteni ei. Aceasta a fost și cea care a sunat la 112.

La fața locului au ajuns echipaje ale Ambulanței și Poliției. Medicii au preluat-o pe tânără în stop cardio-respirator și au transportat-o la spital, însă în ciuda eforturilor lor, rănile au fost prea grave iar aceasta a murit.

Suspectul a fost prins după trei ore de la comiterea crimei, în Timișoara, de polițiștii de la Judiciar, în timp ce se îndrepta spre Pădurea Verde, pe lângă calea ferată. Cosmin Titiș a fost reținut introdus în arestul Poliției Timiș, urmând să fie audiat de anchetatori.

Timişoara, tărâmul criminalilor

În luna iunie, poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un bărbat urmărit internaţional. După câteva zile, după ce a fost prins de poliţişti, Lepa s-a spânzurat în celulă pentru a nu fi maltratat de poliţişti.

O lună mai târziu, în iulie, un alt criminal, Ionel Boldea, a rănit şase persoane, un bărbat fiind omorât.

Individul de 33 de ani a mers în parcul din oraşul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, fiind în comă.

Apoi, criminalul a plecat cu bicicleta cu care venise în parc către localitatea Temereşti. Pe drum, tânărul a întâlnit un tractor, în care se aflau două persoane, respectiv o femeie şi un bărbat, care mergeau la câmp. Individul i-a bătut şi pe aceştia, apoi, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie aflată în cârje, pe care, de asemenea, a lovit-o. La un moment dat, bărbatul a ajuns în curtea unui localnic din Temereşti, de unde a furat o maşină. În momentul în care a dorit să iasă din curte cu autoturismul, individul a lovit cu maşina un alt bărbat.

 

Recomandările redacției