Oraşul Lipova a întâmpinat anul 2014 sub lumina unui deosebit foc de artificii

0
556

artificiiOraşul Lipova a intrat în Noul An, 2014, cu… foarte multă lumină şi scântei multicolore, cu un adevărat joc de culori, care, pentru câteva minute bune au „aprins” cerul oraşului, acoperindu-l cu o adevărată paletă de culori, dansuri de lumini şi joc de artificii, fără pre­cedent. Vorbim, firește, de minunatul spectacol pirotehnic ce a durat circa 18 minute.
Astfel, în noaptea dintre ani, locui­torii oraşului Lipova au fost prezenţi în zona centrală a oraşului, la Piaţa Veche, în jurul Bradului de Crăciun, cu puţin timp înainte de ora 12, pentru a spune într-un glas „La mulţi ani, 2014!” dar mai ales pentru a admira şi pentru a se bucura de spectacolul de lumini pe care Primăria Oraşului Lipova l-a pregătit la cumpăna dintre ani.
Cu scurt timp înainte de ora 12:00, pe platoul din Piaţa Veche a oraşului, în Parcul Central, precum şi pe străzile colaterale erau deja sute de oameni, care, cu mic cu mare, au primit câte o cupă de şampanie din partea reprezentanţilor administraţiei locale şi au aşteptat nerăbdători ora „zero“, când s-a dat startul spectacolului de lumini şi focuri de artificii.
Aşteptarea însă a meritat, spectacolul pregătit dovedindu-se a fi unul extraordinar, unul peste aşteptările celor prezenţi, privitorilor, care, preţ de 18 minute au stat cu ochii aţintiţi spre cer, fiind acaparaţi cu totul de ceea ce vedeau pe cerul oraşului Lipova.
Alături de cetăţenii oraşului Lipova, a fost prezent şi primarul oraşului Lipova – Mircea Jichici, care a dorit să ciocnească o cupă de şampanie şi să spună „La mulţi ani!” şi „An Nou Feri­cit!”, păşind în anul 2014, împreună cu toţi locuitorii oraşului.
Finalul spectacolului de pe cer a fost învăluit de aplauze, toţi privitorii fiind foarte încântaţi şi plăcut impresionaţi de ceea ce au avut parte în noaptea dintre ani.
Cuvintele primarului oraşului Lipova, Mircea Jichici, pentru Noul An – spuse din suflet, pentru toţi locuitorii oraşului, au fost simple și directe, fiind auzite de cei prezenți. „Le doresc tuturor locuitorilor orașului Lipova un… An Nou Fericit, multă sănătate, prosperitate, realizări frumoase şi numai bucurii“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.