Spectacolul arădean „Orașul nostru”, în regia lui Cristian Ban, va fi jucat în data de 19 octombrie, de la ora 19, pe scena Galei Naționale a Comediei de la Galați. Festivalul de la Galați, cel mai longeviv eveniment teatral de acest gen din țară, va reuni pe scenele sale, timp de mai mult de o lună, 30 de trupe și peste 100 de artiști.

„Participarea noastră la Gala comediei de la Galați este una devenită deja tradiție, și asta ne bucură. Aici, avem parte, în fiecare an, de un public minunat. Un public care știe să aprecieze și să se bucure de spectacole bune. În plus, și anul acesta avem ocazia jucăm într-o companie cât se poate de selectă, alături de trupe dintre cele mai importante ale teatrului românesc” , spune Bogdan Costea,  managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici Arad.

Festivalul de Comedie de la Galaţi a ajuns anul acesta la a 30-a ediţie. Suntem primul teatru din România care a înfiinţat un festival de comedie competitiv, acesta având peste 40 de ani de existenţă. De aceea, momentul trebuie sărbătorit cum se cuvine. Prin urmare, vom avea 30 de zile de festival, vor fi invitate cele mai importante 30 de teatre din ţară, inclusiv cele din Bucureşti, iar gălăţenii se vor bucura de cele mai bune producţii din România realizate în ultimul timp. Este modul nostru de a sărbători Centenarul Unirii, realizând o uniune prin teatru, aici, la Galaţi, a adăugat Florin Toma, directorul Teatrului dramatic „Fani Tardini”, organizator al evenimentului.

Recomandările redacției