hristoAstăzi, de la orele 19 în cadrul programului Luna plină de teatru va avea loc spectacolul „Orchestra Titanic” de Hristo Boicev în regia lui Alexander Hausvater.
Despre „Orchestra Titanic” auto­rul spune că ar fi „o comedie tristă”. „Textul în sine, odată ce te-ai aplecat asupra lui, te ia de mână şi te conduce într-o lume apropiată şi totuşi străină, cunoscută şi totuşi bântuită de semne de întrebare, reală şi totuşi iluzorie, sau, mai bine zis, te conduce în viaţă. Într-o viaţă construită din cioburi şi din fragmente apar­ţi­nând unor identităţi ce se zbat să fugă din realitate în iluzie, pentru a-şi striga apoi, cu disperare, dorinţa de a fi reprimite în mijlocul realităţii”, Mihaela Balint, purtător de cuvânt al Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad.
Vă reamintim că „Orchestra Titanic” a reprezentat în 2012 Aradul la Festivalul Noii Dramaturgii Bulgare de la Şumen, Bulgaria. Distribuţia este formată din Carmen Vlaga – Bogdan, Zoltan Lovas, Ioan Peter, Alex Mărgineanu şi Bogdan Costea
Luna plină de teatru este un program al Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad care se desfăşoară pe parcursul lunii ianuarie şi prin care se doreşte atragerea spre cultură a celor care nu frecventează în mod obişnuit sala de spectacol.
Vor avea loc în total 19 re­pre­zentaţii, la preţul special de 5 lei bi­letul.
Pentru că până acum în cadrul programului Luna plină de teatru majoritatea spectacolelor s-au jucat cu casa închisă, reprezentanţii instituţiei teatrale vă sfătuiesc să vă procuraţi din timp bilete.

Recomandările redacției