PSDLa finele acestei săptămâni Organizația Municipală a PSD Arad își va alege președintele și biroul de conducere.
Nu mai puțin de 600 de delegați vor lua parte la ședința de sâmbătă de la ora 10, ce se va desfășura la Teatrul de Stat Ioan Slavici.
Pe lângă președintele organizației municipale, urmează a fi aleși: prim-vicepreședintele, secretarul, trezorierul și zece vicepreședinți. În total, noul birou de conducere al Organizației Municipale a Partidului Social Democrat Arad va avea 25 de membri. Singurul candidat anunțat până în acest moment, pentru funcția de președinte al Organizației Municpale a PSD Arad este deputatul Flavius Măduța.  Acesta este singurul dintre candidații USL de la alegerile parlamentare din decembrie care au reușit să își câștige colegiul și să adune mai multe voturi decât primarul Gheorghe Falcă la alegerile locale din vara anului trecut.
Și pentru funcția de președinte și pentru celelalte din biroul municipal membri de partid care doresc să candideze își pot anunța intenția inclusiv în ziua alegerilor, adică sâmbătă.
În cadrul procesului de alegeri, ce trebuie finalizat până la congresul partidului, la nivelul municipiului femeile din  PSD au reconfirmat-o în funcţia de preşedinte pe Cecilia Irimie. Un alt proces de alegeri a avut loc la tineretul din municipiu, unde preşedinte a fost ales Flavius Vărşendan.
În prima parte a lunii aprilie ur­mează a se desfășura Conferința Județeană de Alegeri și Dare de Seamă. Până la această dată, organizațiile din județ trebuie să-și finalizeze procesul de alegeri de la nivel local.

 • ALEGERI STALINISTE spune:

  E mai rau ca pe vremea tatucului…..ma gandesc ca poate fostul favorit Halmagean-daca a trecut la penitenta si baciul turmei de capre l-a iertat-va reveni…..Lozinca baciului [pardon,a pastorului] este cat mai multi neica-nimeni si tineretul „progresist si liber schimbist” lasat sa zburde in voie pe pasunea rosie. Da’ nu prea mult…..ca altfel patesc ca halmagica,care a devenit [conform telurilor basesciene],foarte mic! Si cine putea fi sef pe „muncipiu” decat vechiul si credinciosul „heinrich”,adicatelea don madutze?? Bai sefule,oare jupan Ponta stie ce faci??!!

 • gicu spune:

  CEL MAI INDICAT AR CIPRIAN LUCA…APROPO PE LA CE PARTID SE MAI AFLA DOMNUL DEPUTAT?

  • ivan seitin spune:

   e tot la psd inca simplu membru il ignora si il umilesc toti pe Luca Ciprian marele mai marele deputat care se credea invincibil si atotputernic,sfida si injosea pe toata lumea cand se credea in plina glorie,in curand il va muta socru-su la oi la seitin ca s-o saturat sa il intretina de cateva luni incoace,o trimite pe ciobanita lui cu portbagajul sa care de la seitin din munca lui merinde si cerseste bani. acum sa il citam pe mai marele fost deputat „vai si amar! Doamne,Doamne!” . La oi cu tine! ai crezut ca pui mana pe primarie prin ciobanita ca sa mulgi ceva ceva….

  • alina spune:

   Luca vrea locul lui Caprar incearca acum sa stranga randurile fostii psd-isti,strange oastea,dar Doru stie tot ce misca si il ignora,se distreaza pe sama lui Lucuta-traieste din salarul mamei lui….rusineeeee,nimeni nu il baga in seama mai nou vine neinvitat la sedinte.

   • Lucaciul pungaciul spune:

    Bravos hahalero,ca cu astia de acu’ din jurul caprarului o sa ajungeti la sapa de cauciuc! Luca a primit ceea ce merita [in fond nu e decat un traseist pupincurist],asa ca el oricul nu mai intra in joc……

 • pt 11:49 care cred ca esti de fapt chiar LUCA spune:

  citeste articolele tot din gls din 09.11.2012:23.02:20.02:27.02:25.04.20012 despre acest biped ca om nu ii putem spune- luca ciprian. a umblat toata viata lui cu minciuni si imbarligaturi,a mintit si batjocorit multa lume prin atitudinea lui de smerit si bunut,in acele articole il acuza pe presedintele psd arad de dezinformare,jocuri murdare,lipsa de bun simt,etc daca in presa iti ataci presedintele imaginati-va ce spunea oamenilor in colegiu,in judet cand se preumbla???!!! nu il mai suporta nici pamantul darmite familia si colegii?!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției