Organizatorii de la Wimbledon i-au oferit Simonei Halep un cadou

0
317

Urmează să se împlinească un an de la marea victorie a Simonei Halep din turneul de la Wimbledon, atunci Halep a câștigat în doar 56 de minute contra Serenei Williams. În acest an turneul nu s-a organizat din cauza pandemiei cu virusul Covid-19, dar organizatorii nu au uitat de Simona.

Dezvăluirea a fost făcută pe contul de Instagram al Simonei, aceasta a postat cadoul special venit din Anglia. Halep abia a revenit pe teren într-un meci demonstrativ la Cluj alături de Marius Copil şi Horia Tecău. „A fost o plăcere să intru pe teren după o perioadă foarte, foarte dificilă pentru toată lumea, spune Simona Halep.

Ea a mulțumit organizatorilor pentru invitație și spune că își dorește ca revenirea în siguranță în turnee să vină cât mai rapid.

Mulțumesc @sportsfestival pentru invitație și felicitări pentru acest eveniment. Ca de fiecare dată m-am simțit minunat la Cluj și de această dată și în siguranță, respectând noile masuri. Plăcerea a fost cu atât mai mare cu cât am revenit pe teren alături de Horia Tecau și Marius Copil. E un nou început, ne vom adapta cu toții și speram sa revenim cât mai repede și în siguranță în turnee, spune Simona Halep, pe contul ei de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.