Organizatorii Ligii I vor ca meciurile finale din paly-off/play-out să se desfășoare cu spectatori

0
301

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat marți, prin intermediul unui comunicat, meciurile de pe Arena Națională de la Euro 2020 se voi juca cu fani în tribună. Oficialii LPF, cei care organizează meciurile din prima ligă în România cer ca suporterii echipelor din Liga 1 să nu fie discriminați în ceea ce privește intrarea pe Arena Națională.

Astfel, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a cerut ca fanii fotbalului din România să nu fie discriminați, iar dacă toate măsurile de siguranță se respectă aceștia să poată participa la meciurile din competițiile interne.

Este o decizie foarte bună. Noi sprijinim orice iniţiativă care permite reîntoarcerea fanilor pe stadioane în condiţii de siguranţă, cu respectarea normelor de protecţie sanitară. Avem o singură pretenţie pe care am transmis-o public.

Astăzi vom transmite o adresă către MTS prin care solicităm să nu se facă o discriminare… să nu se creeze o discriminare între fanii cluburilor din România şi cei care îşi doresc să participe la EURO pentru a susţine echipele naţionale favorite”, a declarat Justin Ștefan pentru AS.

Oficialii LPF speră ca măcar etapele de la sfârșitul play-off și play-out-ului să fie cu public. În cazul în care cerința LPF va fi respinsă, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că ar fi o formă de discriminare a suporterilor echipelor din Liga 1.

Sper că pe etapele finale din cele două faze, play-off şi play-out, să avem spectatori. Cel puţin aşa mi se pare normal, în măsura în care, repet, se judecă cu aceeaşi unitate de măsură şi nu se doreşte crearea unei discriminări”, a mai adăugat Justin Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.