Oroare în Micălaca: un bărbat și-a omorât soția, lovind-o în repetate rânduri cu o bardă

0
3164

Scene înfiorătoare petrecute în această dimineață într-o casă de pe strada Crinului din Micălaca. Un bărbat de 58 de ani și-a lovit soția, în repetate rânduri, cu o bardă. Bărbatul se pare că avea probleme psihice, iar după comiterea crimei chiar el a fost cel care a anunțat poliția.

Conform vecinilor, cei doi locuiau pe această stradă de aproximativ zece ani de zile. „Au fost oameni deosebiți, femeia era extraordinară, era mare iubitoare de animale. Nu au fost niciodată probleme între ei. Nu am auzit niciodată certuri sau scandaluri între ei”, spune o vecină.

O altă vecină ne spune că este șocată de cele petrecute ăn locuința celor doi. „Nu îmi vine să cred. Nici nu pot vorbi. Sunt în stare de șoc”

Cei doi au doi băieți care locuiesc în Germania și au la rândul lor copii.

 Victima avea 52 de ani. 

„I-am văzut în urmă cu două zile pe stradă pe amândoi. Erau împreună și nimic nu avea să prevestească oribila crimă de astăzi. Sunt șocat de ce s-a întâmplat”, spune un alt vecin. 

O altă vecină, în vârstă de 85 de ani, ne spune însă că „cei doi soți erau într-adevăr cumsecade, dar în același timp erau foarte retrași. Nu prea vorbeau cu cei din jur și își vedeau doar de treburile lor. Bărbatul știu că avea probleme psihice și era totuși mai violent din fire. De când mă știu, nu s-a întâmplat niciodată așa ceva la noi în zonă. Sunt cutremurată. Am înțeles că în casă, după comiterea crimei, era dezastru”

Crima a avut loc vineri dimineață.

Corina Henegar 

Adrian Cotuna

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.