Oroian, decisiv pentru cu Farul și Chiajna: „Am zis să nu-mi mai pierd tricoul de titular dacă tot am intrat”

0
467

UTA a câștigat prin sacrificiu și forța grupului cele două partide de pe teren propriu, disputate la 48 de ore una de cealaltă. Scorul a fost identic, 1-0, atât cu Farul, cât și cu Chiajna, iar la originea fazelor de gol a fost juniorul Alexandru Oroian.
Mijlocașul de bandă de 18 ani i-a oferit lui Ursu pasa din care a înscris duminică, pentru ca marți să obțină penalty-ul din care Moise a adus alte trei puncte în clasament pentru arădeni. „Mă bucur că s-a apelat la mine, probabil, a contat și faptul că am fost ceva mai proaspăt decât ceilalți colegi ai mei care au jucat în toate meciuri. În plus, sunt și tânăr și mă refac ceva mai ușor de la un meci la celălalt. Am muncit, Mister a avut încredere în mine și am zis să nu-mi mai pierd tricoul de titular dacă tot am intrat. Când îți ajuți echipa să câștige două meciuri la rând, nu poți să simți decât fericire și împlinire. Iar când te mai uiți și pe clasament, sentimentul e și mai plăcut. Sperăm să nu mai pierdem primul loc până la vacanța de iarnă, dar și după aceea. Acum e important să menținem o distanță de cel puțin 4 puncte față de locul 2, iar la primăvară să fim și mai pu­ternici”, susține Oroian.
Talentatul fotbalist aflat la un moment dat în curtea Academiei celor de la Arsenal a fost extrem de inspirat la faza la care a obținut lovitura de la 11 metri, din minutul 6. Și-a păcălit adversarii printr-o simplă fentă de corp, a pătruns în viteză în careu și acolo a fost jenat de Obedeanu. „Mister ne cere mereu să avem personalitate și i-am arătat că se poate baza pe mine și în această privință. Trebuie să recunosc că am și căutat puțin contactul cu adversarul, intervenția lui a fost la limită. Nu mai contează acum, important era să câștigăm
și am făcut-o cât se poate de meritat.
Ne-am creat alte ocazii clare, cred că am demonstrat că am fost peste cei de la Chiajna”, a mai spus tânărul fotbalist originar din Mediaș.
Înlocuit pe final cu Isac, Alex Oroian a ieșit de pe teren prin spatele porții dinspre galerie. Fanii din peluză și apoi și cei de la tribuna a doua l-au apluadat la scenă deschisă pe fotbalistul de 18 ani. „Eram și așa epuizat, iar aplauzele publicului parcă mă țineau și ele într-o altă lume. Știam că dacă de abia mai puteam merge am dat totul din mine în acest, ceea ce ne cere mereu și Mister, mă bucur că efortul și evoluția mea au fost apreciate”, a adăugat „Oro”, care nu a marcat încă în acest sezon, dar are la activ trei „assisturi” și două penalty-uri obține. Marți, cu Chiajna și în etapa a treia, cu Csikszereda.
Bineînțeles, galeria arădeană și-a răsfățat la final toți favoriții, împreună cu care a cântat din nou: „Cine e pe primul loc…!”. Dar, fanii i-au cântat „La mulți ani” și lui Patrick, băiețelul de doar 1 an al lui Marius Tomozei, purtat în brațe de tatăl său, unul dintre cei mai buni oameni ai UTA-ei și marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.