Ovidiu Hațegan a salvat onoarea Aradului la Gala Fotbalului Românesc

0
305

Luni seară, în timp ce Lionel Messi câștiga al 6-lea Balon de Aur, în România avea loc Gala Fotbalului Românesc 2019. Printre premiile acordate se numără cel mai bun antrenor al anu­lui, cel mai bun jucător sau performanța
anului în fotbal. Dacă în 2017, nu mai puțin de trei arădeni au fost premiați: Dennis Man (cel mai bun tânăr fotbalist), George Țucudean
(atacantul anului) și Ovidiu Hațegan (arbitrul anului), iar în 2018 Man a luat mijlocașul anului, de această dată doar Hațegan a primit premiul acordat prin voturile jurnaliștilor de specialitate.
George Pușcaș a primit premiile pentru „cel mai bun atacant român al anului” și „fotbalistul român al anului”. Pentru titlul de „fotbalistul român al anului” au mai fost nomi­- nalizați și Ionuț Radu (Genoa), Claudiu Keșeru (Ludogorets) și Ciprian Deac (CFR Cluj). Premiul a fost înmânat câștigătorului de către Mircea Lucescu, care i-a urat lui George Pușcaș să aibă un parcurs cât mai lung în Anglia. După un an foarte bun al atacantului român, cu multe reușite pe plan fotbalistic, acesta a fost răsplatit în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Sensibilizat după premiile obținute, acesta a declarat: „Sunt foarte onorat să primesc un asemenea premiu de la un asemenea personaj al României! Este un premiu special pentru mine, prestigios, asta mă va face să muncesc și mai mult, să câștig și mai multe premii de genul. Mulțumesc celor care au decis, mulțumesc tuturor, în special familiei mele. Vă mulțumesc!”
Răzvan Lucescu, desemnat antrenorul român al anului 2019
Răzvan Lucescu a primit titlul de antrenorul român al anului, după performanțele pe care le-a obținut în acest an cu PAOK și Al Hilal. Antrenorul român a făcut eventul în Grecia, în timp ce la Al Hilal a câștigat Liga Campionilor Asiei.
Un alt antrenor premiat a fost Mirel Rădoi, noul selecționer al României. Acesta a luat premiul pentru performanța anului, după ce a calificat naționala de tineret la EURO U21 și a condus-o până în semifinale.
Alte premii acordate la Gala Fotbalului Românesc 2019
Portarul anului – Ionuț Radu
Fundașul anului – Cristi Manea
Mijlocașul anului – Ciprian Deac
Stranierul anului – Bilel Omrani
Cel mai bun tânăr al anului – Valentin
Mihăilă
Cel mai bun marcator – Claudiu Keșeru
Cea mai mare ascensiune – Denis Ciobotariu
Cel mai bun arbitru –
Ovidiu Hațegan
„Onorat să primesc acest premiu la #galafotbaluluiromanesc! Mulţumesc Clu­bului Sportiv al Jurnaliştilor!!!” – a scris arbitrul FIFA pe contul personal de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.