Pentru iubitorii sportului din Arad, meciul din această seară din UEFA Champions League, dintre Benfica Lisabona și Bayern München are o importanță specială, deoarece partida va fi condusă la centru de arădeanul Ovidiu Hațegan. Acesta va face echipă cu Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe (asistenți) plus Marcel Bârsan (rezervă). În caz de nevoie, Hațegan va beneficia de suportul din camera VAR, asigurat de neerlandezii Paulus van Boekel și Jochem Kamphuis.

În acest sezon, arbitrul arădean a mai oficiat un meci de UEFA Champions League, cel dintre Atletico Madrid și FC Porto (pe 15 septembrie), în care a arătat 9 cartonașe galbene și a dictat și o eliminare directă în ultimul minut de prelungire, pentru jucătorul portughezilor, Mbemba.

Până acum în acest sezon, Ovidiu Hațegan a oficiat la centru în 9 partide în toate competițiile, având o medie de 4,7 cartonașe galbene arătate pe meci. În aceste partide a dictat și trei lovituri de la 11 metri.

Meciul pe care îl va arbitra Ovidiu Hațegan contează pentru etapa a treia a Grupei E, grupă care are pe primele două poziții chiar cele două echipe care se vor înfrunta sub conducerea lui Hațegan. Oaspeții au maximum de puncte, după victoriile la scor cu Barcelona (3-0) și Dinamo Kiev (5-0) în timp ce Benfica a înregistrat un egal (0-0 la Kiev) și o victorie de prestigiu, 3-0 cu Barcelona, tot pe propriul teren. Meciul va putea fi urmărit începând cu ora 22, pe canalele Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Sport.

Un alt arbitru român a arbitrat aseară un meci din Champions League, este vorba despre Istvan Kovacs, care a condus partida dintre Club Brugge și Manchester City.

Recomandările redacției