Ovidiu Kempes a ieşit din spital

0
932

Ovidiu Kempes a ieșit din spital, fiind surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se îndrepta către casă. Artistul pare vizibil afectat de cele întâmplate, însă cu siguranță se va reface în zilele ce urmează. Ovidiu Ioncu Kempes, în vârstă de 52 de ani, a fost internat mai mult timp într-un spital din Capitală, după ce fostul solist al trupei Cargo a fost implicat într-un grav accident de motocicletă.

La începutul acestei luni, Kempes a suferit un grav accident cu motocicletă, după ce în urmă cu 24 de ani era să moară tot pe motor, după ce s-a izbit cu motocicleta de un stâlp.

Anunțul privind accidentul a fost făcut pe pagina lui oficială.

„Ovidiu Ioncu Kempes a suferit luni, 1 iulie, un accident de motocicletă foarte periculos. Concertul de la Râmnicul Sărat, de sâmbătă, 6 iulie îl va susține în condiții dificile. Mulţumim tuturor care sunt și au fost alături de el în aceste zile dificile!

Colegii de trupă, prietenii, fanii, familia sunt alături de el și îi doresc sănătate maximă și însănătoșire grabnică”, este mesajul postat atunci pe internet.

În data de 1 iulie, șoferul unei mașini a întors, fără a se asigura, chiar în fața motorului condus de Kempes, iar acesta n-a putut evita impactul, intrând violent în autoturism. Cântărețul a ajuns la spital cu un umăr și un cot dislocate, cu nasul spart și o mulțime de răni la față, casca spărgându-i-se în urma coliziunii din trafic.

Kempes, în comă după ce a intrat cu motocicleta într-un stâlp

Nu este prima dată când Kempes are accident de motocicletă. Acum 24 de ani, cântărețul era să moară după ce a intrat cu motorul într-un stâlp. Pe vremea aceea, Kempes, care era solistul trupei Cargo, a fost în comă mai bine de o lună.

 

Ovidiu Ioncu „Kempes“ s-a născut pe data de 18 august 1966, în Arad. Actualmente este liderul formației KEMPES și fostul vocalist al formațiilor Cargo și Rezident EX .

În 1988, Ovidiu Ioncu este cooptat în Cargo de la trupa Capricorn din Arad, în locul lui Leo Iorga.

Porecla „Kempes“ i s-a dat datorită îndemânării în ale fotbalului și a asemănării cu fotbalistul argentinian Mario Kempes.

Arădeanul Kempes este unul dintre cei mai îndrăgiţi solişti de muzică rock din ţară. Vocea sa unică, de tenor, cu un ambitus impresionant, la care se adaugă o pregătire muzicală de excepţie, l-a făcut pe Kempes să colaboreze cu mari solişti de operă, precum Dorin Teodorescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.