După cum aproape toată lumea știe, Ovidiu Palcu, administratorul INTECO HOLDING, care a ajutat și ajută în numeroase cazuri de boală, susține familii nevoiașe și orfani, din nou nu rămâne imun la situația care ne-a lăsat pe toți speriați și îngândurați: războiul din Ucraina.
Prin gesturile sale, prin acțiunile de caritate dovedește omenie. Prin acțiunea sa umanitară, bazată pe ceea ce scrie în Biblie, să ajuți pe cei aflați la nevoie, speră să îi îndemne și pe alții la gesturi de caritate. „Nu pot să mă duc în Ucraina să opresc războiul, dar pot să îi ajut pe cei care sunt deznădăjduiți și au nevoie de adăpost și hrană. Pe cei care au reușit să scape din ghearele morții, dar nu au încotro să se îndrepte. Sunt familii dezbinate din cauza războiului, iar imaginile din Ucraina nu te pot lăsa indiferent la ce se întâmplă. Consider că fiecare, în dreptul său și după posibilitățile sale, este dator să ajute cu ceva. Voi pune la dispoziția refugiaților, a familiilor care suferă, adăpost și hrană, iar dacă este cazul voi suporta și îngrijirile medicale de care au nevoie“, ne-a mărturisit omul de afaceri arădean.
Compania pe care o deține, INTECO HOLDING, va suporta toate cheltuielile care țin de găzduirea și hrănirea a până la 300 de refugiați.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției