Ovidiu Palcu, un candidat pentru dumneavoastră, un candidat pentru toți arădenii

1
1240

Se apropie ziua de 6 decembrie cu pași repezi, iar noi trebuie să știm cui îi dăm votul, să nu ne mai încredem în politruci ca până acum. Trebuie să ținem cont de niște criterii, candidații trebuie, în primul rând, să ne reprezinte pe noi, să aibă în vedere interesele cetățenilor, nu pe ale lor, cum a fost până acum. Trebuie să ne reprezinte interesele noastre, nu invers, cum ne-am obișnuit până acum, tot așa a fost după 1989 până în prezent. Mulți dintre ei au avut probleme cu Justiția, mulți vorbesc că trebuie reformată clasa politică, ca vor oameni noi, partide noi, dar astea au rămas doar vorbe.
Recent, a fost înființat un partid nou –
Alianța Renașterea Națională, care a venit cu oameni noi și mai ales oameni de succes în mediul de afaceri. Aici vorbim despre omul de afaceri arădean Ovidiu Iulian Palcu, care candidează pe lista de deputați, în care multă lume și-a pus speranța, mai ales că este bine cunoscut ca fiind un om cu suflet mare. Iată o primă întrebare adresată lui Ovidiu Palcu de către trei femei din Ineu:
– Dacă veți ajunge deputat, să vă ajute Dumnezeu, veți mai ajuta atâta lume cât ați ajutat până acum, cu case, construcții, chiar și cu drumuri de acces?
– Da, bineînțeles, sunt cu sufletul alături de arădeni, ajutorul meu este undeva sus, îl primesc când îl cer de la Dumnezeu. Mulți nu au avut pâine pe masă, erau 4-5 copii și 2 bătrâni, le-am întins mâna, alții nu au avut acoperiș
deasupra capului, spre exemplu o familie cu 7 copii, le-am cumpărat casă și am făcut și multe altele, unii știu, mulți probabil pretind că nu știu, dar cum am zis, este cineva sus care veghează.
– Știu că sunteți credincios, noi oricum pe dumneavoastră vă votăm, vă spunem de acum. Nu am auzit de partidul acesta din care faceți parte, dar știu că sunt oameni de suflet și pentru noi, cei mai bătrâni.
– Am fost întrebat că partidul acesta cu cine ține, le-am răspuns că este un partid al tuturor românilor, nou înființat și am repetat, are oameni noi, nepătați, în structura lui, pentru că numai cu astfel de oameni ne îndreptăm spre o societate modernă românească.
– Domnule Palcu, care va fi ținta dumneavoastră când veți ajunge deputat în Camera Deputaților?
– Da, frumoasă întrebare adresată. Mediul de afaceri va trebui ajutat, nu împovărat, sunt atâtea familii nevoiașe, care își duc viața de pe o zi pe alta, neștiind mâine din ce vor trăi. Nimeni nu vrea să vadă asta, la fel mulți bătrâni o duc foarte greu, ei sunt cei în neputință și au nevoie de fapte, nu vorbe, nu promisiuni, voi fi alături de ei pentru că și noi vom ajunge ca ei. Tineretul este viitorul nostru, începând de azi, mâine și pe mai departe, trebuie să aibă unde să muncească aici în țară, nu să fie nevoiți să plece în străinătate. Medicii sunt plecați „afară”, acum când avem nevoie de ei, nu-i mai avem în țară. Nu au fost luați în seamă, au fost nevoiți să se descurce cum pot. Vă dați seama, acum cu pandemia asta, să nu ai aparatură, echipamente de protecție și aici vreau să subliniez un lucru, nu trebuie să tolerăm aceste neajunsuri, să vedem cum mor oamenii pe capete, pentru că nu avem aparate și paturi necesare tratării pacienților. Când a fost făcut apelul cu ajutoarele, nu găseam furnizori, până a doua zi. Despre ce vorbim atunci, dacă nu despre reformarea clasei politice și aici vor trebui oameni din mediul de afaceri, care cunosc deja problemele. Eu îndemn tineretul să vină alături de mine, cu proiecte concrete, pentru că în județul nostru și în municipiu sunt foarte multe de făcut și în sprijinul arădenilor vom face modernizările în toate domeniile. Poporul s-a săturat de vorbe, are nevoie de fapte,
asta așteaptă populația și asta vom face noi,
Alianța Renașterea Națională. Pe 6 decembrie, dumneavoastră decideți pe cine trimiteți în Parlament, votați Ovidiu Iulian Palcu, un om nou în politică, un om al faptelor. Doamne ajută! 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.