pascalauLiderul Ligii a IV-a arădene și-a încheiat cantonamentul și simte că a prins forță pentru returul pe care-l vrea încheiat în triumf. Pregătirea bună de la Moneasa a fost consolidată cu un succes amical în compania Șiriei, iar încrederea zărăndanilor în echipă e puternică.
„Eu zic că se naște o echipă frumoasă. Ne simțim ca o familie, ne cunoaștem, unii am jucat mulți ani împreună. Iar cu ocazia cantonamentului ne-am legat și mai tare. Din vară, cu  maxim două-trei întăriri, putem fi în primele cinci echipe în Divizia C. Bineînțeles, dacă reușim să promovăm, deși nu cred că nu reușim. Avem băieți de caracter în echipă, mulți am jucat la nivelul ligilor doi și trei”, e de părere Ovidiu Pașcalău, portarul Ineului.
Ca fapt divers, în anii în care echipa juca în Divizia B, linia de mijloc arăta astfel: Nădăban, Abrudean, Georgiu, Iambor. Trei sferturi din ea s-a reunit acum, odată cu revenirea la matcă a lui Nădăban, doar Abrudean e pe banca tehnică! „Concurența e mare, cel puțin la mijloc. Toți băieții au muncit, n-au fost probleme. Trebuie să mulțumim conducerii pentru eforturile făcute, noi să ne pregătim la fel și la vară să culegem roadele!”, a adăugat Pașcalău, și el component al Ineului în anii de glorie. Valorosul goalkeeper, care a mărturisit că n-a ținut socoteala cantonamentelor efectuate de-a lungul carierei, i-a transmis un mesaj amical prietenului și fostului său coleg de la ACU, Florin Rusu, revenit în această iarnă la Crișul Chișineu Criș – „Presiunea o să fie pe el la Ineu, abia îl așteptăm!”

Recomandările redacției