stangaOvidiu Stângă a condus ieri dimineață un ultim și încordat antrenament la UTA. De ce încordat, a explicat Adrian Marțian într-o conferință de presă, probabil ultima și pentru el ca reprezentant al UTA-ei.
„Acești mari jucători au început să invoce că îi înjură, că își bate joc de ei, că antrenamentele sunt foarte dificile. Eu, care am fost între ei, nu am văzut așa ceva. L-am luat pe Neagu, știu că e mai apropiat de Giovanni Catanzaritti, iar el l-a chemat și pe Zanardini. Au spus că nu e adevărat nimic, că antrenorul e profesionist, face antrenamente bune, ne place. Ce să mai înțelegi? De când e venit aici, a fost corect. De Falub nu se poate spune așa ceva, era doar unde interesul era mai bun. N-a fost pe placul nimănui”, a dezvăluit Marțian.
La antrenamentul de dimineață, ceilalți trei jucători piteșteni rămași la Arad (Briceag a dezertat) – Ion, Crîstoiu și Ivănică – au invocat probleme medicale, după care s-au făcut nevăzuți. „Ovidiu i-a chemat pe băieți să discute cu medicul problema. Vrăjeală totală! Au spus că la hotel la Giovanni nu merge clima, că dorm pe jos, pe gresie. Și eu am dormmit acolo și nu am nimic. Atunci le-am spus că dacă nu mai suporte, să meargă la o echipă care vă poate crea condiții mult mai bune”, a continuat Marțian, indicând că antrenorul n-a fost niciodată pe placul lui Catanzaritti: „Am avut niște discuții cu Giovani, el vrea doar Falub. În prima fază n-am avut nimic împotrivă. El m-a atras în capcana asta, dar a declarat că nu are încredere în proiectul meu. Atunci nu mai valorează nimic pentru mine, subiectul e închis. Chiar și așa, am spus că dacă vin la Arad și el e aici, mergem înainte. Dacă nu, găsim antrenor. Am ajuns, nu era, nici nu a răspuns la telefon. Atunci l-am adus antrenor, pe Ovidiu Stângă, cu care Giovanni nu a fost de acord sub nicio formă și i-a convins și pe jucători să nu-l accepte. Mai mult, un director sportiv mare de la club (n.r. Dorin Stana) l-a sunat să-l ia la rost care jucători nu sunt la antrenament. Dacă ești director, vino să vezi situația la teren, i-a răspuns Stângă. Dorin i-a spus că e peste el. Nu l-a dorit nimeni, omul s-a văzut marginalizat și a plecat. Cu piedici și denigrări nu mergi înainte”.

Recomandările redacției