cabinetNu există reclamații pe numele dentistei acuzată că, în primăvara anului trecut, a mutilat o pacientă. Acesta este concluzia la care au ajuns reprezentanții Colegiului Medicilor Dentiști în urma întâlnirii cu Marcela Laioș, ajunsă fără voia sa din pacientă, în victimă.
La începutul lunii, pacienta își prezenta publicului trista poveste și o acuza pe dentistă de malpraxis după ce 13 operații i-au fost necesare pentru ca suferința cauzată de stomatolog să ia sfârșit. Nu a fost vorba nici atunci, nici în prezent despre acuzații ale arădencei la adresa Colegiului Medicilor Dentiști. Singurul scop al demersului Marcelei Laioș a fost acela de a-i proteja pe alții de eventuale pățanii similare în respectivul cabinet stomatologic.
„Nu am dorit nicio clipă să implic numele unor instituții în demersul meu. Am spus, încă de la început, că povestea mea o are ca unică vinovată pe dentista care mi-a pus în pericol sănătatea. Nu am depus nicio reclamație, nu voi apela la Justiție, ci, pur și simplu, am considerat că e bine ca oamenii din jur să știe prin ce suferință am trecut șase luni de zile, pentru a nu ajunge la rândul lor victime”, a dorit să precizeze Marcela Laioș.

Recomandările redacției