UTA nu a fost în stare să țină de dublul avantaj luat în fața Petrolului și a capotat la ultima apariție pe teren propriu în acest sezon.
La finalul partidei, Cristian Păcurar, aflat și el la ultimul meci acasă ca și antrenor al „Bătrânei Doamne” s-a arătat extrem de dezamăgit de cum au decurs lucrurile în disputa cu „petroliștii”. „Mi-aș fi dorit să obținem un rezultat pozitiv la ultimul meci acasă din acest sezon, dar, din păcate, am jucat fotbal doar 40 de minute. Din punctul meu de vedere, am căzut fizic, iar două greșeli individuale au făcut ca scorul să devină
2-4. Pe lângă cele două goluri, am mai avut destule ocazii în prima repriză, iar ceea ce s-a întâmplat mai apoi e ireal. Am crezut că, odată cu numirea noului antrenor, se ia o anumită presiune și totul va intra într-o normalitate. Le-am spus să jucăm degajat pentru oamenii care iubesc UTA, dar, iată, am făcut-o doar 40 de minute. Am luat gol foarte repede după ce am făcut 2-0, dar nici dacă nu s-ar fi întâmplat asta nu cred că am fi putut evita căderea fizică de după pauză și ceea ce a urmat din punct de vedere al rezultatului”, a punctat „secundul” cu atribuții de interimar al „roș-albilor”. De altfel, acesta și-a asumat în întregime responsabilitatea rezultatelor din ultimele două luni de zile: „Nu am mai pregătit meciurile împreună cu nea’ Popică de la duelul cu Clinceni încoace. Dânsul ne-a mai vizitat doar înainte de meciul cu ASU Poli, dar în rest nu a fost implicat. Că am mai discutat eu cu dânsul e altceva, dar în alte detalii nu vreau să mai intru”.
UTA și-a îndeplinit obiectivul minimal, supraviețuirea în Liga 1, încă după meciul cu Aerostar, după care au urmat două eșecuri la rând, iar campionatul se încheie săptămâna viitoare, la Mioveni.

Recomandările redacției