Păcurar clarifică situația lui Hlistei și Buia: „Ei au renunțat la UTA, nu UTA a renunțat la ei”

0
612

UTA înfruntă astăzi Sportul Snagov, iar principalele „guri de foc” ale ilfovenilor par a fi chiar foștii utiști Cătălin Hlistei și Darius Buia, sosiți în vară la noua echipă. Ambii au înscris runda trecută, la Timișoara cu ACS-ul și încă unul din pasa celuilalt, aducând calitate liniei mediane a trupei lui Laszlo Balint.
La conferința de presă premergătoare meciului ce deschide runda cu numărul 8 a ligii secunde, Cristi Păcurar a vorbit despre coordonatele „divorțului”. „Buia și Hlis­tei au renunțat la UTA, nu UTA a renunțat la ei. Nea’ Popică a vrut să îi păstreze, acesta e un lucru cert. Ne bucurăm pentru realizările lor, mai ales ale lui Hlistei, pentru că Buia a petrecut o perioadă foarte scurtă aici și nu putem spune că e utist. E un jucător bun, pe care UTA l-a ajutat să se relanseze. Oricum, am înțeles că el a semnat cu Snagov înainte de în­che­ierea sezonului precedent. A fost decizia lor să plece, iar noi o respectăm”, a spus antrenorul secund al „roș-albilor”.
Întrebat fiind despre terenul pe care se va disputa meciul de azi, unul foarte prost în campionatele precedente, Păcurar i-a adus din nou în discuție pe cei doi fotbaliști: „Nu avem informații clare despre terenul de la Ghermănești, dar din ce am înțeles este unul bun. Probabil nea Popică îl va verifica după ce ajunge acolo, sau vom merge mâine dimi­nea­ță împreună. Dar, din ce au mai discutat băieții cu Hlistei și Buia, am înțeles că e ok” a încheiat Păcurar.
Dacă Buia a petrecut doar o jumătate de sezon la Arad, reușind 9 goluri, Hlistei este golgheterul all-time al „noii UTA”. „Brili” a petrecut sezoane în tricoul „Campioanei Provinciei” la toate nivelurile, înscriind nu mai puțin de 41 de goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.