Păcurar, după Energeticianul – UTA 2-2: „Păcat de rezultat, altfel suntem foarte mulțumiți de cum a arătat echipa”

0
430

UTA și Energeticianul și-au împărțit punctele în acest sezon de Liga 2-a. După 1-1 pe „Motorul” a urmat un 2-2 în Valea Jiului, cu un scenariu puțin diferit. De data aceasta, „alb-negrii” aveau să egaleze pe final, așa cum a făcut-o Alex Manea în confruntarea de la Arad.

Tocmai de aceea, dar și luând în calcul prestația bună a echipei „roș-albe” după pauză, Cristian Păcurar consideră că echipa sa a pierdut două puncte astăzi. „Într-adevăr, am început mai prost meciul, dar golul de 1-0 al adversarilor oricum a venit de nicăieri. O minge pierdută de noi la 20 de metri a fost transformată într-un euro-gol de Tudorache, Orlic nu avea ce face. Am început să jucăm după aceea, am arătat lucruri bune și până la pauză, dar transformarea s-a văzut și mai mult în repriza a doua. Jocul a fost efectiv la mâna noastră, iar pe lângă cele două goluri mai puteam marca liniștit încă trei-patru. Numai Isac putea să câștige partida de unul singur, dar a fost neinspirat în două-trei situații clare de poartă. Dar, e tânăr, îi dăm încredere, până la urmă e foarte bine și că a ajuns în postura de a marca. Din păcate, nu am închis meciul și am fost taxați la ultima fază, printr-o nouă execuție imparabilă din partea adversarului. După cum ne-am exprimat azi în teren în condițiile atâtor absențe, eu zic că am pierdut două puncte, nu am câștigat unul”, spune Cristian Păcurar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Fără 9 jucători, UTA era considerată victimă sigură în Valea Jiului, dar nu a fost deloc așa. „Ne-au afectat puțin vorbele ieșite chiar în Săptămâna Mare, că mergem ca mielul la tăiat la Petroșani, dar am demonstrat că ne apărăm șansele în orice formulă și împotriva oricărui adversar. Că nu reușim tot timpul să scoatem rezultate pozitive, că mai și greșim, e altceva, dar UTA își joacă toate meciurile pe teren, să fie clar. Sunt foarte mulțumiți de cum a arătat echipa astăzi, toată lumea s-a dăruit. Se vede că avem jucători maturi din punct de vedere sportiv și uman în vestiar, care, nu numai au întors rezultatul azi, dar au condus și jocul în mare parte din timpul regulamentar. Rămânem cu convingerea că suntem pe drumul cel bun în ceea ce ne propunem din vară încolo”, a adăugat Păcurar.

Aproximativ 60 de suporteri arădeni au făcut deplasarea la Petroșani chiar în Vinerea Mare, iar clubul UTA le mulțumește. „Am fost și personal la galerie după meci și le-am mulțumit că au fost și azi alături de noi. Ne pare rău că nu le-am putut oferi bucuria unei victorii, sper din tot sufletul să ne revanșăm la derby-ul cu Poli. Sunt siguri că fanii noștri vor fi din nou peste galeria lor și avem datoria să ne ridicăm la nivelul lor. Până atunci, însă, în numele clubului și al echipei vreau să le urez lor, suporterilor din peluză, dar și tuturor susținătorilor utiști din țară și de peste hotare un Paști fericit și liniștit alături de cei dragi lor!”, a mai transmis antrenorul secund al Campioanei Provinciei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.