Păcurar – pe bancă, alegere legată de starea terenului și interpretarea tactică a meciului

0
294

Din primul „unsprezece” de la Snagov a lipsit, oarecum surprinzător, Paul Păcurar unul dintre oamenii ofensivi de calitate ai „Bătrânei Doamne”. Atât fostul fotbalist al Luceafărului, cât și Daniel Florea, atacantul care s-a încununat campion al României cu Astra Giurgiu vara trecută, au intrat în luptă în partea secundă, fără a aduce – însă – un plus clar pe faza construcție și finalizare.
La final, Cristian Todea a explicat raționamentul după care s-a ghidat ținând cei doi fotbaliști pe bancă mai mult de o oră de joc. „Pe terenul acela foarte rău, nu se putea face posesie, așa cum aveam de gând. Așa că am optat pentru mai mulți fotbaliști puși pe muncă, cu o preocupare pentru mingea a doua, acolo unde știam că Snagovul e periculoasă. În partea a doua, când am și avut vântul împotrivă, era clar că nu vom mai putea juca doar pe jos și atunci au intrat ambii jucători. Am încercat să facem posesie printr-o calitatea mai mare de la mijloc în sus, însă, din păcate, nu ne-a ieșit prea bine. Nu am pus probleme în atac așa cum ne-am dorit și a trebuit să ne mulțumim cu această remiză”, a explicat antrenorul principal al „roș-albilor”.
Conform așteptărilor, în formula de start a arădenilor a apărut Norbert Polgar ca și mijlocaș central, dar și Alex Manea, ca și înlocuitor al lui Adili pe banda dreaptă a defensivei.
„Eu zic că și-au făcut destul de bine treaba, în special pe faza defensivă. Împreună cu Scutaru, trebuiau să controleze zona în care a activat Bustea, golghterul Snagovului și cel mai periculos om al lor. Sunt jucători de care, cu siguranță, voi ține cont pentru meciurile următoare în alcătuirea echipei”, a mai spus Todea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.