Pentru a treia deplasare consecutivă, „Bătrâna Doamnă” are probleme mari de efectiv. La București, Metaloglobus și la Petroșani, cu Energeticianul, Cristian Păcurar a fost nevoit să facă destule improvizații și același lucru se va întâmpla și duminică, la Cluj. „A fost o săptămână foarte grea din punct de vedere mental, al reglării moralului, o săptămână în care am încercat să nu ieșim din tiparele ciclului săptămânal, pentru că am încercat în săptămâna dinaintea meciului cu Poli și din păcate nu a ieșit bine. Am desfășurat antrenamente doar pe iarbă naturală, ca să evităm alte accidentări, căci și așa avem destui fotbaliști indisponibili”, a fost remarca antrenorului secund al „roș-albilor”.

Față de derby-ul Vestului, arădenii l-au recuperat doar pe Matei, dar nu în totalitate nici pe acesta. „E la 70% din capacitate, problema e că ne vor mai lipsi alți doi-trei jucători la Cluj. Șeroni și Copaci au făcut doar alergări ușoare și nu văd cum i-am putea folosi duminică. Primul acuză dureri la înghinali, Copaci se confruntă cu o contractură musculară, făcută în debutul jocului cu Poli, de care ne-a spus doar marți. Bineînțeles, că mă deranjează acest lucru, fiindcă a rămas accidentat pe teren. Îl mai avem și pe Neagu suspendat, nu i-aș dori niciunui antrenor să s econfrunte cu atâtea absențe. Jucăm cu o echipă acasă și o cu totul alta în deplasare. Nu ne plângem, dar asta e realitatea”, a punctat Cristi Păcurar.

De la UTA mai lipsesc Ivan și Miculescu, adică: „Exact juniorii pe care am fi dorit să-i integrăm cât mai bine în echipă pentru la anul”, adăugă Păcurar, dar și Coulibaly, Stahl („El vrea, se antrenează, dar târâște piciorul după el”) și Manea („Nu face față antrenamentelor solicitante, la schmburile de direcție și angajament maxim nu face încă față”). „Rămâne de văzut pe cine vom deplasa la Cluj, avem și intermediara de miercuri cu Bacăul, trebuie să ne gândim și acolo”, e concluzia „secundului” utist.

Universitatea – UTA, din cadrul rundei cu numărul 34 a ligii secunde se joacă duminică, de la ora 14, pe „Cluj Arena”. Meciul se va vedea și pe micile ecrane, la DigiSport 1, TelekomSport și Look TV.

Recomandările redacției