„Satelitul” UTA-ei s-a pus rapid pe picioare și a recuperat punctele pierdute acasă, cu Poli II. Contra Pandurilor II, în Oltenia, arădenii au înscris cu jucători din fiecare compartiment: fundașul Wild, mijlocașul Ghergar și atacantul Ignea.
Cel puțin scorul (3-0) vorbește despre un succes cât se poate de clar, însă Cristian Păcurar recunoaște cu fair-play. „Rezultatul categoric nu reflectă chiar realitatea din teren. În prima repriză a fost un joc echilibrat, chiar au început ei mai bine, cu un joc de posesie superior și au fost pe­riculoși la fazele fixe. Norocul nostru a fost că am înscris repede, la a doua situație de poartă, am dat apoi și golul doi, după care a intervenit o oarecare automulțumire. Am făcut pasul înapoi, i-am invitat, practic, în jumătatea noastră, deși atât eu, cât și Dan Oprescu,
le-am spus să ținem sus liniile. Apoi, după ce am marcat și golul trei, jocul a fost la discreția noastră. Victoria este bună pentru moral, dar vă spun sincer că mai avem încă foarte mult de lucru”, a menționat unul dintre „principalii” echipei, alături de Dan Oprescu.
Plătind tribut gestului rebel de acum  două etape, când a refuza să accepte postura de rezervă la „satelit”, Darius Covaci nu  a intrat în calcule pentru prima echipă. De data aceasta, a fost titular la UTA II și a fost co-autor la două goluri din postura de mijlocaș ofensiv din spatele vârfului. „Calități are, în ofensivă s-a descurcat bine, dar pe faza defensivă a rămas dator”, a mai precizat Păcurar.
Singura notă negativă a deplasării din Oltenia ar fi accidentarea lui Cristian Dobrean. Acesta a jucat din nou un meci oficial după foarte mult timp, dar s-a ales cu o contractură musculară la mijlocul primei reprize.

Recomandările redacției