Păgubitul de la Secusigiu: „Un gând de mulțumire”

0
538

Bărbatul căruia i-a fost spartă locuința la Secusigiu ține să mulțumească autorităților pentru operativitatea de care au dat dovadă în depistarea făptașilor și returnarea prejudiciului.

„Sunt momente în viaţă când timpul vrea să ne pună la grea încercare, să ne testeze credinţa, speranţa, iar unul din acestea a fost pentru mine seara zilei de 28.01.2019 când întors de la serviciu împreună cu soţia am găsit casa spartă, împreună cu dispariţia sumei de 20.000 RON plus obiecte de valoare din aur. Găsirea făptaşilor şi recuperarea prejudiciului în timpul record de 12 ore de la sesizarea organelor de drept, este pentru mine un caz de admiraţie profundă. Folosesc această cale pentru a mulţumi tuturor persoanelor implicate în soluţionarea acestui caz, din cadrul Inspectoratului de Poliţie a judeţului Arad- Secţia I, Poliţie Rurale şi a Poliţiei Locale Secusigiu pentru modul profesional în care au arătat cum se lucrează în echipă acum la început de 2019.
Ar fi multe de spus, dar vreau să închei cu un gând adresat tuturor celor din Poliţia Arad implicaţi în soluţionare: Dumnezeu să vă binecuvânteze, împreună cu Instituţia pe care o reprezentaţi”, a spus arădeanul.

 

Citește și: http://glsa.ro/retinuti-de-politisti-dupa-ce-au-furat-monede-de-aur-si-20-000-de-lei-dintr-un-imobil-din-secusigiu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.