palat

Palatul Copiilor îşi începe activitatea

Spectacol impresionant la deschiderea festivă a activităților de la Palatul Copiilor Arad, care a avut loc la Sala Polivalentă Victoria. Peste 1500 de persoane au luat parte la programul artistic oferit de cercurile de la Palatul Copiilor, cu ocazia deschiderii oficiale a cursurilor Anului școlar 2014 -2015. Le mulțumim tuturor celor care an de an sunt alături de noi și ne susțin în tot ceea ce întreprindem pentru reușita în viață a copiilor înscriși la activitățile de la Palat, a spus Ioana Lung, directorul Palatul Copiilor Arad

„O parte din copiii care urmează cercurile instituției au încântat auditoriul cu un program deosebit de dans, muzică, sport, aeromodelism, teatru școlar și teatru de păpuși, spectacolul fiind prezentat de cunoscuta jurnalistă Izabela Vekas. Nu au lipsit nici invitații speciali cum ar fi Coralia Cotoraci, rector al Universităţii de Vest Vasile Goldiş și Mariana Tocaciu, inspector şcolar pentru educaţie permanentă şi activităţi extraşcolare, care au punctat încă o dată importanța pe care o educația nonformală în valorificarea creativității elevilor“, ne-a declarat Manuela Codrean, purtătorul de cuvânt al Palatului Copiilor.

Deschiderea festivă a fost și un bun prilej de a-i cunoaște pe toți profesorii care coordonează cercurile de la Palat. În plus, părinții, bunicii și copiii au putut admira, la intrarea în Sala Polivalentă, lucrări realizate în anul școlar anterior expuse de cercurile artistice, culturale, sportive şi tehnico-aplicative.

Recomandările redacției