Palatul Copiilor a obţinut un record de premii I la Ghiocelul de argint

0
479

Palatul Copiilor Arad a câştigat 20 de premii I,  la cea de-a XXI ediţie a Festivalului Internaţional de dans și muzică „Ghiocelul de Argint”. Competiția, desfăşurată recent la Teatrul Ioan Slavici  Arad, fost organizată sub egida Ministerului Educaţiei, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad. „A fost plin de copii, pe scenă, în afara scenei şi în culise. Dansatorii au fost foarte buni, eu nu aş fi putut să-i diferenţiez. Felicitări echipei de la Palat care a reuşit să organizeze cu succes un eveniment de o asemenea amploare”, a spus Cătălina Chendea, inspector de specialitate în cadrul Ministerului Educaţiei.

În debutul concursului au luat cuvântul Cătălina Chendea – inspector de specialitate în cadrul ministerului, Mariana Tocaciu – inspector şcolar, Coralia Cotoraci- rector al UVVG şi Ioana Lung – director Palatul Copiilor Arad.

Din juriul competiţie de dans au făcut parte Mariana Tocaciu, Coralia Cotoraci, Denisa Rus, Hortensia Jucotinschi, Carmina Schneider. La canto au jurizat Andrada Lile – inspector I.S.J. Arad, Silvia Demian, Magdalena Lodi, Iulian Vicol, Dulcica Florea, Claudia Iuga şi Simina Bivald.

Câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome şi medalii. Nici profesorii coordonatori nu au fost uitaţi, fiind răsplătiţi cu cupe.

Premianţii de la secţiunea „Dans sportiv”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.