Palatul Copiilor organizează un concurs de şah

0
197

palat

Palatul Copiilor Arad organizează în perioada 29-30 martie concursul interjudeţean de şah rapid Cupa Palatului, care va avea loc în sala festivă a instituţiei. „Competiţia se va desfăşura în sistem elveţian, cu şapte runde, 15 minute/jucător pentru toată partida. Concurenţii sunt rugaţi să confirme participarea până în data de 28 martie”, a spus Cosma Mitică, coordonatorul cercului de Şah, principalul organizator al acestui eveniment.
Taxa de participare la concursul de şah este de 15 lei. Cei care doresc să participe trebuie să contacteze organizatorii până cel târziu 24 martie. Programul concursului
Sâmbătă, 29.03 orele 9,30 – clasele I-II şi clasele V-XII
Duminică, 30.03 orele 9,30 – preşcolari, clasa pregătitoare, clasele III-IV
„Se vor acorda cupe pentru locul I la fiecare categorie de vârstă, băieți și fete separat, medalii pentru locurile I-III (băieți și fete separat) şi diplome pentru toţi jucătorii. Pentru echipele Palatelor şi Cluburilor Elevilor organizatorul asigură cazare şi masă, în regim de internat școlar, pentru trei persoane şi profesorul însoțitor. Competiţia este organizată cu sprijinul ACS Şah Club Vados“, ne-a declarat Manuela Codrean, purtătorul de cuvânt al Palatului Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.