Palatul Cultural își redeschide porțile pentru concertele Filarmonicii

0
214

Filarmonica Arad va oferi publicului un concert dedicat operei compozitorului argentinian Astor Piazzolla în joia care urmează, de la ora 19. Accesul în sala de concerte va fi permis la o capacitate de 30%, după ce municipiul a „scăpat” de scenariul roșu.

„Numele lui Astor Piazzolla este sinonim cu tangoul, mai precis cu tango nuevo, genul prin care a doborât de-a lungul timpului recordurile de concerte și înregistrări și a cucerit auditorii din toate colțurile lumii. Astor Piazzolla cucerește însă mai mult ca oricând în anul centenarului său, pe care l-a împlinit la 11 Martie 2021. Personalitate complexă și prolifică, compozitor și interpret, simbol cultural de mare anvergură și influență, Astor Piazzolla a lăsat tuturor moștenire muzica sa, fondată pe tradiţia tangoului argentinian, cultivată la școlile clasicilor Alberto Ginastera și Nadia Boulanger și pătrunsă de spiritul liber și imaginativ al muzicii de jazz”, au transmis reprezentanții Filarmonicii Arad.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul www.bilete.ro și la casieria Palatului Cultural, începând din data de 4 Mai 2021.

Biletele achiziționate anterior, pentru concertele lunii martie, vor putea fi utilizate la programele săptămânilor următoare, rezervările urmând a fi făcute la casa de bilete a Filarmonicii Arad

Informații la numărul de telefon: 0730 643695.

Accesul publicului va fi posibil în intervalul 18.00 – 18.45, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid 19. Evenimentul va avea loc fără pauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.