Palida amintire a unui El Classico…

0
172

Altădată, El Classico al bas­chetului feminin românesc, partida de azi, de sub Turnul Chindiei se anunță total dezechilibrată. CSM Târgoviște compune singura echi­pă neînvinsă a stagiunii, iar Aradul abia a obţinut în runda precedentă prima victorie în acest campionat.
Cu toate că s-a vorbit de pro­bleme în tabăra dâmbovițencenlor înaintea stagiunii, acestea şi-au asigurat un lot extrem de competitiv. Cosby, Green, Cooker, Poole, plus Toma, Fodor sau Dincă, îi comferă antrenorului Cătălin Tănase liniştea zilei de mâine, când vine vorba despre rezultate. Aradul a plecat la Târgovişte cu un un moral bun, dar şi cu şansa a doua.
Cum, însă, arădencele nu au nimic de pierdut, spectacolul e garantat.
„Victoriile aduc victorii. Mergem să ne vindem cât mai scump pielea. Am obţinut împotriva Alexandriei o victorie de moral şi chiar dacă avem indisponibilităţi vom încerca să facem un meci cât mai bun, şi, de ce nu, să producem surpriza. Să nu uităm, însă, că mergem e terenul singurei echipe neînvinse până acum, dar nu avem ce pierde”, spune Marcel Urbna, preşedinte Univ Goldiş ICIM Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.