stupiÎn timp ce Giovanni Catanzariti cântăreşte bine proiectele propuse de Mihai Joița și Adrian Marțian, urmând să aleagă unul dintre ele până la începutul săptămânii viitoare, în vestiarul „Bătrânei Doamne” e vraiște. Din lotul ce a terminat turul de campionat, doar câțiva fotbaliști mai răspund comenzilor la primele antrenamente ale anului, desfășurate într-o atmosferă de înmormântare. Utiștilor li s-a spus doar că, undeva pe săptămâna viitoare, se încearcă achitarea unui prim salariu restant din cele trei, însă fără a fi asigurați că vor mai face parte din planurile viitorului patron.
Dacă la alergarea de anduranță de joi au luat parte 16 fotbaliști, numărul lor       s-a redus vineri. Pe „Șega”, nu a mai ajuns Lazea, care s-a învoit având de susținut un examen, iar portarul Cioară a ieșit din antrenament acuzând o accidentare. Totodată, singurul tehnician care s-a mai ocupat de echipă a fost unul dintre „secunzi”, Dan Stupar. Celălalt, Marius Suller și „principalul” Adrian Falub au avut discuții la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu cu conducătorii arădeni. Concluziile nu au fost tocmai cele așteptate, atâta timp cât cei doi au decis să se întoarcă la Cluj până se clarifică situația clubului. De fapt, Falub avertiza încă de joi că: „În condițiile astea, nu mai pot continua”.
La program nu s-a mai prezentat nici Dan Țapoș. Antrenorul cu portarii nu mai dorește să facă muncă patriotică, mai ales că a mai trecut și în trecut prin situații asemănătoare la UTA. „Am mai lucrat degeaba și la acest club, nu o să fac aceleași greșeli. În momentul în care o să-mi primesc măcar o parte din bani, o să revin, până atunci nu mă simt dator să mai vin la muncă la UTA”, ne-a mărturisit Țapoș.
Așadar, și ședința de pregătire de sâmbătă va fi condusă doar de Stupar, care va avea sub timonă un lot de avarie, format din mulți jucători de la echipa a doua. Vă reamintim că în afara jucătorilor la care s-a renunțat deja, nici Ene și Alex Neagu nu se antrenează în aceste zile, iar Feussi și Laso sunt tot pe drum.

Recomandările redacției