pincant1Recent, Pavel Piroș chiar afirma că Șoimii Pâncota ar dori să folosească etapă de etapă mai mulți fotbaliști Under 22. În acest sens, solicita o indemnizație din partea Federației Române de Fotbal, care – însă – a ignorat total propunerea divizionarei secunde arădene.
Instalat de trei zile pe banca „șoimilor”, Ionuț Popa pregătește un prim „unsprezece” în care și-ar putea face loc trei „juniori”. Ivorianul Traore, care și-a ispășit suspendarea cu care a venit de la Sighetul Marmației, plus Suciu și Cuedan. Primul ca mijlocaș la închidere, iar cel de-al doilea ca sprijn pentru singurul „vârf” autentic pe care „Mister” se gândește să conteze sâmbătă. „S-ar putea să joc mereu cu trei-patru juniori. La mine, cei mai buni vor intra de fiecare dată pe teren, nu contează câți ani au”, a precizat experimentatul tehnician.
Acesta a condus un antrenament cu specific tehnico-tactic ieri di­mineață pe terenul CSȘ din Subce­tate. Prin diverse jocuri tematice, Ionuț Popa și-a putut da seama care sunt minusurile echipei și ce are rapid de corectat. Și-a dispus atent elevii la fazele fixe, dar și mijlocașii centrali în raport cu poziția fundașilor, a dat indicații privind și auturile de margine, atribuindu-i un rol special lui Gavrilescu atât pe faza de atac cât și cea de apărare.
„E greu de spus când băieții vor sta în teren și vor dezvolta jocul așa cum mi-aș dori eu, fiindcă, în primul rând, nici nu îi am pe toți la antrenament. Sunt câțiva jucători bolnavi, accidentați, nici nu avem timpul necesar să faci ca antrenor tot ceea ce ți-ai dori. Dar, chiar și așa, într-o lună, două, pot să facă progrese și să facă față cerințelor. Și ar mai fi o condiție. Să fie inteligenți, receptivi și dispuși să muncească așa cum mi-aș dori eu”, spune „Mister”.
Fostul „domnitor” al Iașiului a lăsat impresia că cel puțin deocamdată nu va conta din primul minut pe cel mai important transfer al iernii la Pâncota. „Pe Voinea l-am vrut la Mioveni acum câțiva ani, acum parcă nu mai e același jucător. Cel puțin deocamdată, eu cred și sper că-și va reveni. În plus de asta, e concurență mare acolo în față. Mai e și puștiul de la Viitorul Constanța, plus Sălăjan, am de unde alege”, a adăugat Popa.
Cel mai probabil, Sălăjan  va fi ata­cant de careu la Caransebeș, atacantul care a reușit o „dublă” în amicalul ciu Zăbraniul, dar s-a mișcat bine și la antrenamentul miercuri.

Recomandările redacției