rusu pancotaPavel Piroș a reușit, sâmbătă, un transfer de marcă: președintele Șoimilor Pâncota l-a convins pe fotbalistul Adrian Rusu să nu concretizeze relația cu Poli Timișoara și să îmbrace tricoul trupei arădene!
Deși lasă Liga I, apărătorul care împlinește 29 de ani spre sfârșitul lunii a fost convins de seriozitatea proiectului de la Pâncota și a dorit să fie aproape de familia sa.
„Ne-am înțeles, Adi Rusu a semnat și va juca la noi. De luni e la antrenamentele Şoimilor Pâncota”, a confirmat conducătorul grupării din Podgorie.
Adrian Rusu a debutat la UTA în sezonul 2003-2004, tocmai când antrenorul de azi al Pâncotei, Dan Cuedan, era secundul alb-roșiilor. S-a impus în defensiva arădeană în acel retur, păstrându-și postura și în turul campionatului următor, apoi a plecat la Rapid București. În 2005-2006, a trăit bucuria eventului reușit de giuleșteni.
A revenit la UTA în Liga I în 2006-2007, după care a devenit componentul Pandurilor din Târgu-Jiu, unde a stat până la finele sezonului recent încheiat de gorjeni pe poziția secundă. Un an, 2010-2011, a fost împrumutat la FC Brașov.
Ca echipier al Șoimilor Pâncota, va fi adversar al fratelui său, Florin, portarul trecut acum câteva zile în curtea vecinilor de la CS Ineu.

Recomandările redacției