Lucrurile se mișcă greu la Șoimii Pâncota, chiar au stagnat în prima parte a săptămânii. Președintele Pavel Piroș a așteptat întâlnirea cu viitorii parteneri, care, din câte se pare, au ajuns doar ieri în orașul nostru. Concluziile discuțiilor le vom afla, probabil, în weekend, dar până atunci de la București vin vești proaste. Așteptate, de altfel, ca urmare a faptului că pâncotanii nu au achitat baremul de arbitraj de la meciul de sâmbăta trecută, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.
Prin urmare, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal i-a neprogramat pe „alb-negrii” la partida de la București, cu Juventus, însă e timp până azi, la ora 12, pentru ca Piroș să achite cei 7.200 de lei, plus penalitatea (1.400 de lei), dacă vrea să joace contra formației lui Daniel Oprița.
Se mai pune întrebarea și cu cine se prezintă la meci sâmbătă „șoimii”. La această oră, sunt legitimați doar juniorii care au pierdut cu 16-0 la Afumați și 7-0 acasă, cu Sepsi și e greu de crezut că efectivul va suferi modificări pe ultima sută de metri. Mai mult, rămâne de văzut dacă tinerii pâncotani vor mai accepta să facă deplasarea în Ca­pitală și asta pentru că tot mai mulți părinți sunt deciși să le interzică jucătorilor să mai fie „carnea de tun” a lui Piroș.
Cert este că după eșecul din amical (0-5 cu UTA Under 17), miercuri au mai fost doar doi jucători la antrenamentul fizic condus de Călin Petrică pe Gloria, respectiv Dihel și Ștrengar. Ieri, din informațiile noastre, nu s-a făcut niciun antrenament.

Recomandările redacției