Lucrurile încep să se așeze ușor, ușor la gruparea arădeană. Intrată sub umbrela patronajului lui Angelo Massone, Șoimii Pâncota este în plină perioadă de căutări de jucători care să aducă un plus de valoare atât de necesar. Chiar dacă era anunțată venirea antrenorului Pedro Pablo Pasculi pentru ziua de joi la Arad, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Fostul atacant al Argentinei locuiește în Italia și are unele probleme personale în urma puternicului cutremur ce s-a înregistrat în Peninsulă zilele trecute. Astfel, acesta și-a amânat venirea la Arad pentru săptămâna viitoare și nu va sta pe bancă la meciul cu Olimpia Satu Mare de sâmbătă.
În altă ordine de idei au apărut și primele confirmări de nume de jucători. Așadar, Pâncota s-a întărit cu Steliano, Pătrașcu și Popa de la Balotești, Stoichițoiu și Copilescu de la Filiași, Horvath (liver de contract), Oprea de la Mioveni și Bebe Mitu! Numele care atrag atenția sunt ale lui Dorinel Popa, Adrian Horvath și Bebe Mitu. Primul este un mijlocaș central în vârstă de 28 de ani care a început fotbalul Focșani, a trecut pe la Buzău și Victoria Brănești de unde a fost transferat la Steaua. Nu a rezistat mult în Ghencea și a ajuns la Universitatea Cluj, trecând pe la FC Brașov, Clinceni și FC Balotești. Interesantă e și revenirea lui Bebe Mitu ca și jucător la Pâncota, după despărțirea sa de divizionara secundă de anul trecut. De asemenea, continuă discuțiile din câte se pare și alți jucători ai Pâncotei din trecut, dar rămâne de văzut dacă aceștia vor accepta să se întoarcă la fostul lor club.
„Vineri voi pleca la București pentru a-i legitima pe acești jucători, cu care deja am înțeles contractele. Vineri dimineață, la Șiria, va avea loc primul antrenament în această formulă, cu jucătorii pe care
i-am adus și juniorii ce au evoluat până acum. În cazul în care reușim să ne mai înțelegem cu fotbaliștii pe care ni-i dorim, vor fi și ei legitimați și vor juca la meciul cu Satu Mare. Dacă nu, acesta e lotul pentru prima etapă, însă vom continua să aducem întăriri. Discuțiile cu Issa și Negoescu continuă, sperăm să ajungem la o înțelegere“, ne-a declarat Dorin Micșa, directorul sportiv al Pâncotei.
Interesant e că adversarul de sâmbătă, de la ora 11, de la Șiria, și anume Olimpia Satu Mare l-a testat în această săptămână pe fostul căpitan al Pâncotei, Claudiu Pascariu. O decizie în privința unui eventual transfer al acestuia nu a fost însă luată până acum.

Recomandările redacției