Pâncota merge la Oșorhei: „Vrem victoria care să ne pregătească pentru Cugir!”

0
163

pincPrima etapă a play-off-ul Ligii a III-a a menținut intactă diferența de la vârful seriei a V-a, cu Șoimii Pâncota și Național Sebiș la trei puncte în spatele Metalurgistului Cugir. Alb-negrii din Podgorie joacă sâmbătă la Oradea cu Oșorheiul, gruparea învinsă de Sebiș săptămâna trecută.
Elevii lui Dan Cuedan au început bine drumul ce trimite câștigătoarea în divizia secundă,  2-0 în derby-ul cu CS Ineu. Pe tărâm bihorean, pâncotanii își doresc să lege victoria anterioară și au avantajul moral al unei duble victorii în fața trupei antrenate de Rudi Kovacs în timpul sezonului regulat.
„E un meci important al play-off-ului, aşa cum sunt toate, de altfel. E singurul joc din etapa a II-a care se joacă sâmbătă, așa că vom şti toate rezultatele, inclusiv cel din duelul Cugir – Sebiș, un punct important al campionatului”, a precizat Pavel Piroș. „Băieţii sunt motivaţi, moralul e ridicat, sperăm într-o victorie care să ne pregătească pentru meciul-bombă cu Cugirul, de săptămâna viitoare”, a adăugat boss-ul Șoimilor.
Remus Lung e confruntat cu o răceală, dar pâncotanii speră să-l aibă la dispoziție până la ora jocului pe experimentatul fotbalist ce deschidea drumul spre succesul cu CS Ineu.
Echipa probabilă: Irimia – Ad. Rusu, Lung, Lengyel, Vițu – Maghici, Issa, Mitu, Bulzan – Sg. Pop, A. Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.