pancota poli cupaSingura reprezentantă a Aradului în liga secundă se pregătește pentru o săptămână strânsă, cu două meciuri în trei zile. Astăzi, în Podgorie, începând cu ora 16,30, alb-negrii reedi­tează un duel de acum doi ani: în turul V din Cupa României, echipa antrenată de Dan Cuedan dă piept cu Poli Timi­șoara.
Pîncotanii visează să repete episodul din toamna lui 2012. După numai trei zile, Pașcalău & company revin în iarbă pentru duelul cu FC Bihor. „Am avut un meci greu la Reșița, contra unei echipe valoroase ce dispune de un lot pe măsură. Își doresc promovarea, din câte am înțeles. Asta e, n-am fost destul de mobilizați, poate dacă intra bara lui Dubeștean la acel corner, sau una din cele două ocazii clare, era alt deznodământ”, a analizat președintele Șoimilor, Pavel Piroș ce s-a întâmplat sâmbăta trecută.
Conducătorul nou-promovatei așteaptă cu încredere meciurile săptămânii. „Urmează meciul din Cupă, cu Poli, apoi pregătim foarte amănunțit întâlnirea cu Bihorul. Avem mare nevoie de victorie în campionat. Poate reușim să profităm de faptul că ei au fost învinși de Poiana Cîmpina. E timpul pentru mobilizare generală”, a decretat Piroș.
Studiu de la masa presei
În drum spre Reșița, trupa Șoimilor s-a oprit pe „Dan Păltinișanu” să-și vadă la lucru viitoarea adversară. Cuedan și elevii săi au urmărit echipa lui Dan Alexa de la masa presei. „Atenția noastră e concentrată și pe meciul de Cupă. Cred că au avut ce vedea cei de la Pâncota. Echipa a jucat astăzi (n.r. vineri). Am jucat, totuși contra a 10 apărători, jucători cu experiență. Nu poți avea ocazii o dată la cinci minute” , a subliniat Dan Alexa, antrenorul timișorenilor, citat de  banatsport.ro.
Pap – Bălace (cpt.), Cânu, Scutaru, Neagu – Lazăr, Ov. Popescu – Bărbuţ, Boldea (’58 Trandu), Kneeshaw (’78 Popovici) – Stavric (’55 Szekely), a fost alcătuirea celor de pe malul Begăi în ultima etapă.
Abonamentele sunt valabile
Conducerea Pîncotei a anunțat că prețul biletelor rămâne același și pentru Cupă, adică 10 lei.
„Abonamentele rămân valabile și pentru meciurile din Cupa României. Așteptăm cât mai mulți susținători la meci, pentru noi înseamnă un plus de ener­gie. Dorim să facem totul în așa fel încât să ne ducem mai departe în Cupă”, a precizat Pavel Piroș.
Două meciuri în trei zile
„Marți, jucăm cu Poli în Cupă și am dori să ne ridicăm la înălțimea lor. Se știe că au pretenții de promovare și, din ceea ce am văzut de pe margine la meciul lor cu Tărlungeniul, chiar sunt îndreptățiți să spere la ocuparea unuia din primele două locuri. Apoi vine Bihorul și ne dorim enorm să spargem gheața în campionat”, a spus și Dan Cuedan.
Brigadă de Cluj
De lângă Dealul Felacului vin cei trei arbitri. Dan Dreve e la centru, iar Claudiu Lucaciu și Ionuț Cîmpeanu sunt cei doi asistenți. Ca și în tururile precedente, nu există observator.

Recomandările redacției