„Lanterna roșie” a ligii secunde respiră tot mai greu, iar vestea decesului e așteptată de la o zi la alta. Așa-zișii finanțatori ai Pâncotei sunt din Italia și tot ceea ce fac este să lanseze mesaje către partea
ară­deană de genul: „Salvați echipa!”, de parcă nu ar fi respo­nsabilitatea lor, din moment ce au venit călare pe un cal alb la Arad în luna august.
În fine, chiar dacă juniorii repu­blicani nu au jucat din nou ieri, au scuza întârzierii Ambulanței. Insuccesele la „masa verde” sunt mană cerească pentru „șoimi”, care – însă – vineri, în Comisie, au de justificat și alte neprezentări ale tinerilor fotbaliști. Dacă asta nu se întâmplă, există mari șansa ca și formația de seniori să fie exclusă din campionat.
În fine, după ce au fost „mătrășiți” de la Curtea de Argeș, jucătorii primei echipe au plecat care încontro. Cei mai mulți acasă, inclusiv Taider care a zburat în Franța. Sarr este și el la București și va lua primul avion după ce-și va obține dezlegarea de contract. Murakami și Randi pierd vremea pe la Pitești, la Arad mai fiind doar juniorii, care au și aflat că ar putea fi trimiși sâmbătă pe teren, la fel ca în debutul stagiunii.
E greu de crezut, însă, că Pâncota va juca la Șiria cu CSM Râmnicu Vâlcea. Federalii nu mai sunt dispuși să fie maleabili în „speța” juniorilor și, dacă totuși partida cu echipa lui Gane va fi programată, nu vedem cine va intra pe teren pentru „alb-negri”.

Recomandările redacției