pancotaFormaţia din Pâncota se vrea descătușată după ce săptămâna trecută se bucura de cea mai clară victorie de la promovarea în Liga a III-a. „Șoimii” primesc în această după-amiază, de la ora 15, vizita celor de la Metalurgistul Cugir și e simplu de ghicit că vor să lege victoria cu Sănătatea. Dan Cuedan le-a ordonat băieților săi să uite de confruntarea cu trupa de pe Someş, asta pentru că Metalurgistul Cugir e pe locul 2, vine după un 6-0 la Turda şi nu are nicio înfrângere în actuala stagiune.
Cuedan: „Avem nevoie de cele trei puncte”
„Sper să fi procedat bine de-a lungul săptămânii și să fi dat uitării meciul cu Sănătatea Cluj. Avem informații despre adversar, care merge pe o pantă ascendentă și are parcurs foarte bun. Cuvântul de ordine e victoria, vreau ca pe jucători să-i capacitez la maxim, pentru că avem nevoie de toate cele 3 puncte ca să putem accede în partea superioară a clasamentului”, anticipează antrenorul formației din Podgorie.
Probleme de lot în ambele tabere
Bebe Mitu e suspendat, iar Adi Rusu și Remus Lung sunt accidentați și au șanse mici să joace. „Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă bună, puternică, mai ales pe teren propriu. Dar au și ei două înfrângeri, așa că nu dăm piept cu un adversar invincibil”, apreciază Marius Opric. Cel care conduce nou-promovata din județul Alba din această vară nu contează pe Trășcan, suspendat și Goronea, care este accidentat.

Recomandările redacției