Pâncota primeşte vizita Cugirului: „Cuvântul de ordine e victoria”

0
314

pancotaFormaţia din Pâncota se vrea descătușată după ce săptămâna trecută se bucura de cea mai clară victorie de la promovarea în Liga a III-a. „Șoimii” primesc în această după-amiază, de la ora 15, vizita celor de la Metalurgistul Cugir și e simplu de ghicit că vor să lege victoria cu Sănătatea. Dan Cuedan le-a ordonat băieților săi să uite de confruntarea cu trupa de pe Someş, asta pentru că Metalurgistul Cugir e pe locul 2, vine după un 6-0 la Turda şi nu are nicio înfrângere în actuala stagiune.
Cuedan: „Avem nevoie de cele trei puncte”
„Sper să fi procedat bine de-a lungul săptămânii și să fi dat uitării meciul cu Sănătatea Cluj. Avem informații despre adversar, care merge pe o pantă ascendentă și are parcurs foarte bun. Cuvântul de ordine e victoria, vreau ca pe jucători să-i capacitez la maxim, pentru că avem nevoie de toate cele 3 puncte ca să putem accede în partea superioară a clasamentului”, anticipează antrenorul formației din Podgorie.
Probleme de lot în ambele tabere
Bebe Mitu e suspendat, iar Adi Rusu și Remus Lung sunt accidentați și au șanse mici să joace. „Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă bună, puternică, mai ales pe teren propriu. Dar au și ei două înfrângeri, așa că nu dăm piept cu un adversar invincibil”, apreciază Marius Opric. Cel care conduce nou-promovata din județul Alba din această vară nu contează pe Trășcan, suspendat și Goronea, care este accidentat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.