rusuTrupa din Podgorie s-a deplasat dimineață la Bekescsaba, pentru amicalul cu Elore, trupa la care au mai rămas arădenii Leucuța și Calvin, dar și Adi Voiculeț.
A fost 6-2 pentru maghiari, cu Voiculeț marcator o dată pentru Bekescsaba, din penalty. În contul arădenilor au punctat Ovidiu Bulzan și Adi Rusu, cel de-al doilea semnând prima sa reușită în tricoul Șoimilor. „Am întâlnit un adversar foarte bun, care ne-a fost superior din toate punctele de vedere. Am început slab, în minutul 5 era 2-0 pentru gazde, un șut-centrare în vinclu. Am primit al doilea gol din offside, dar nu mai comentăm aceste aspecte, sunt inerente în Ungaria. Am reușit o repriză secundă mai bună, dar scorul nu reflectă ce s-a întâmplat, după pă­rerea mea, golurile le-am primit nere­gulamentar. Au fost intrări foarte dure, ceea ce pe undeva mi-a convenit, pentru că avem nevoie de combativitate. Analizăm și încercăm să corectăm greșelile cât mai rapid”, a relatat antrenorul Dan Cuedan, adăugând că formația sa a suferit pe benzi.
Pașcalău – Uibariu, Lung, Dubeștean, Dumitrescu – Bulzan, Rusu, Nădăban, Țene – Bulza, Mihai a fost echipa de start a Pâncotei. Pe parcurs, au mai intrat Ciocan, Hernandez, Ganea, Dragoș, Gavriș, Nistor, Irimia, Pop
Ganea provine tot de la Liberty Salonta și i-a determinat pe oficialii arădeni să-i propună un contract, iar Pop a jucat ultima dată la Metalurgistul Cugir. „S-ar putea să mai renunțăm din păcate la unul sau doi jucători. Spaniolul Hernandez a jucat mulțumitor, chiar dacă are puțin handicap la pregătirea fizică”, a mai spus Dan Cuedan.
Șoimii Pâncota joacă următorul amical pe 7 august cu Mama Mia, dar întreaga tabără a alb-negrilor e conectată la ce va fi luni la Casa Fotbalului, direcție din care ar putea sosi OK-ul pentru liga secundă.

Recomandările redacției