Pâncotanii, în căutarea unui „vârf” pentru play-out: „Avem variante din țară și străinătate”

0
283

pirosbonteaDivizionara secundă arădeană parcă e blestemată când vine vorba despre atacanții săi. În iarnă, pâncotanii păreau acoperiți cu cuplul Alin Mihai – Marco Enciu, însă niciunul dintre ei nu aveau să reînceapă campionatul în „alb-negru”. Golgheterul „șoimilor” a suferit o accidentare gravă în amicalul cu Giarmata, iar Enciu a trebuit să se întoarcă la Farul Constanța. În acel moment, conducerea Pâncotei s-a reorientat spre Albert Voinea și Alexandru Cioablă, însă niciunul dintre ei nu a marcat vreun gol în partidele oficiale disputate în 2015.
Mai mult, Voinea s-a accidentat și el destul de grav în deplasarea de la Timișoara, iar în săptămâna premergătoare confruntării cu Mioveniul s-a „rupt” și Sălăjan. Cum Burian e ieșit total din schemă, singurul atacant de meserie din lot a rămas Cioablă. Prin urmare, șefii „șoimilor” și-au întins repede „antenele” și au deschis discuții cu mai mulți jucători. „Sunt în permanentă legătură cu 4-5 impresari pentru câțiva atacanți, un spaniol, un portughez, un ivorian, dar și români. Cu cei străini e mai complicată situația, căci e nevoie de carte verde, care nu știu cât de repede va veni. Sperăm, totuși, ca până vineri să luăm un atacant, dacă nu trebuie să ne descurcăm cu ceea ce avem. De Cioablă chiar mi-a plăcut în amicalul de la Zăbrani, pare să fie în creștere de formă”, a explicat Pavel Piroș, președintele Pîncotei.
Sâmbătă, la Caransebeș, în primul meci ai play-outului ligii secunde, Adrian Rusu și-ar putea relua locul în primul „unsprezece” pâncotan după o absență de 7 luni de zile. „Avem mare nevoie de experiența și valoarea sa. E un jucător important pentru noi, primul căpitan al echipei”, a mai spus Piroș despre fostul fundaș al Pandurilor Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.