Suceava sportivă e deja conectată la meciul cu Steaua din 16-imile Cupei României Timișoreana, dar, pe de altă parte, ar dori să afle și ea dacă sâmbătă dimineață au antrenament pe puncte cu Șoimii Pâncota, sau cu divizionara a treia, Laminorul Roman, formație ce are etapă liberă în weekend.
E greu de ghicit încă ceea ce se va întâmpla, deși șansele de disputare a confruntării din etapa
a XII-a a Ligii a II-a, de pe Stadionul „Areni” au crescut în ultimele ore. „Din câte am înțeles, există bani pentru deplasare. Vineri, în jurul orei 10,30, ar trebui să plece un microbuz de la Arad cu trei-patru juniori și Stelitano, urmând să-i mai ia din drum pe Horvat și Dulap. Apoi, cu autorismele personale ar trebui să ajungă  mâine seară la Suceava și ceilalți fotbaliști împrăștiați în țară, în timp ce Taider, Sarr și Pătrașcu revin cu avionul în țară. Dacă nu se întâmplă alte lucruri, meciul de la Suceava ar trebui să se joace conform programării Federației”, ne-a comunicat Dorin Micșa, directorul sportiv al Șoimilor Pîncota.
Eventuala prezentare a „alb-negrilor” la Suceava nu rezolvă nici pe departe problemele mari de la club. E nevoie în continuare de fonduri și pentru competițiile juniorilor, pentru salariile jucătorilor și angajaților, dar și memoriilor câștigate deja de foștii jucători la FRF.

Recomandările redacției