O poză devenită „virală” pe internet cu o benzinărie din Beiuș, a creat panică între arădeni și duce la epuizarea motorinei și benzinei în multe peco-uri.

Cauza îngrijorărilor ar fi fotografia apărută în spațiul online, care a speriat inclusiv arădenii, deoarece în Beiuș, la benzinăria Mol, atât motorina cât și benzina au fost afișate cu prețul de 11,10 lei/litru.

De aici a pornit ipoteza că, începând de joi, acesta va fi prețul și în benzinăriile arădene.

Problema este că s-a creat panică, deși numai în cazul benzinăriei Mol din Beiuș s-a înregistrat această scumpire, iar informația conform căreia aceste scumpiri vor fi general valabile este nefondată și neverificată.

Acest lucru a creat totuși haos în Arad, iar în momentul de față, la marile benzinării din municipiu se așteaptă la cozi infernale, pentru a alimenta la prețul actual.

Orașul este paralizat, se circulă în întreg orașul bară la bară și inclusiv ambulantele așteaptă să își vadă de drum printre mașinile din aglomerație.

Barbați în lacrimi

Oameni în toată firea, bărbați maturi, stăteau inerți la coadă și plângeau ca niște copii:

„Nu știu ce să fac. Alimentez acum, dar nu știu încotro să o apuc. Nu știu, să plec în străinătate sau să plec undeva la țară, într-un loc restras. Sau pur și simplu să aștept să treacă toată nebunia”, spune unul dintre ei.

  • Cetatean spune:

    Este cazul ca politicienii sa tina seama de realitati (inclusiv de propriile promisiuni !) si sa reduca IMEDIAT accizele si TVA pe combustibili, altfel baga economia Romaniei in colaps

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției