S-a dat alarma, sambata seara, dupa ce un apel la 112 anunta izbucnirea unui incendiu in mall, chiar inainte de ora inchiderii.

Zeci de pompieri cu mai multe autospeciale au intervenit de urgenta. Un fum gros se ridica din vecinatatea unui restaurant aflat in exteriorul centrului comercial.

La ora 21:54, am fost solicitați să intervenim pentru o degajare de fum în complexul comercial Iulius Town, în apropierea unui restaurant.

La fata locului s-au deplasat de urgență 22 de pompieri cu 3 autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

Până în acest moment, nu s-a impus evacuarea persoanelor din complexul comercial, pompierii lucrează pentru localizarea incendiului din tubulatura de evacuare a gazelor de la bucătăria unui restaurant„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Salvatorii au reusit sa lichideze incendiul rapid, astfel ca totul s-a soldat doar cu pagube materiale pentru restaurantul la care s-a aprins tubulatura de evacuare de la bucatarie.

La ora 22.28, incendiul a fost lichidat și se lucrează la înlaturarea efectelor negative asupra instalațiilor și construcțiilor.
Personalul și clienții aflați în restaurant și spațiile administrative alăturate, s-au autoevacuat fără probleme.
Din fericire, nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale, 
transmit reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Recomandările redacției