Panoramic Gym: Un complex sportiv pentru toți arădenii

0
267

Complexul sportiv Panoramic Gym oferă arădenilor una dintre cele mai moderne și complexe săli de fitness din Arad. În general primul gând care îți sare în minte când auzi de o sală de sport este imaginea clasică a barelor de metal, gantere și câteva aparate de cardio. Nu este cazul sălii Panoramic Gym, una dintre cele mai complexe și dotate săli din Arad. Aici putem găsi aparate performante tehno-gym și greutăți profesionale, dar și multe alte încăperi dedicate recuperării și multor sporturi.

Deoarece sala este situată pe mai multe nivele varietatea de aparate este foarte mare, de la aparate de cardio la aparate de forță profesionale. Unul dintre multele beneficii de care dispune sala este acela că deține mai multe încăperi precum: piscină interioară perfectă pentru cursurile de înot dedicate copiilor, dar și pentru cei mari, saună uscată și saună cu infraroșu, sală de kickbox, zumba sau step aerobic precum și sală de masaj. Beneficiile asupra corpului oferite de înot, saună sau exercițiile făcute corect sunt foarte multe, iar asta se știe de încă de la vechii antici care foloseau aceste tehnici pentru o viață mai lungă.

Tot în ceea ce privește exercițiile bine făcute și corect executate, prezența antrenorilor personali care stau la dispoziția doritorilor este mare. Se știe că pentru a avea eficiență și rezultate pe măsură este important să te antrenezi cu cineva care dispune de cunoștințele necesare astfel încât rezultatele să nu întârzie.

Pe partea de nutriție, pultul sălii stă la dispoziție cu suplimente și alimente fitness care sporesc rezultatele și eficiența. Cursurile dedicate copiilor, dar și adulților la diferite discipline sunt susținute de profesioniști cum este cazul cursurilor de kickbox, unde antrenează nimeni altul decât Eduard Gafencu, unul dintre sportivii de top din Arad.

Cu alte cuvinte când vorbim de Panoramic Gym, putem spune că este un centru complet unde putem reuși să ajungem la rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Acest lucru se datorează investiției uriașe care s-a făcut în tot ceea ce ține de aparatură modernă, siguranță, condiții dar și recuperare și relaxare.

Această prezentare necesită JavaScript.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.