Panoramic Gym, una dintre cele mai performante săli de fitness din Arad

1
597

Cu toții ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos și să fim în formă mai ales în această perioadă. Iar un program variat de fitness îți va îmbunătăți semnificativ șansele de a trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă. Chiar și medicii recomandă minim 30 de minute de mișcare pe zi pentru a duce o viață sănătoasă, însă pentru asta avem nevoie de un loc curat, bine igienizat și cu aparate performante, unde să putem face exerciții fizice în cele mai sigure condiții.
Toate acestea pot fi întâlnite la Panoramic Gym, iar pe lângă acestea sala de fitness din Micălaca dispune de antrenori bine pregătiți care te pot îndruma pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, poți primi un plan alimentar pe care să îl respecți. Dar aparatele pentru forță nu sunt singurele pe care le poți găsi aici. Există și cursuri de înot atât pentru copii, cât și pentru adulți. Totodată la sala de pe strada Voinicilor 2/2 există și cursuri de kickboxing pentru copii, sport care sporește atenția și încrederea de sine a celor mici. Panoramic Gym are un program atât pentru cei matinali cât și pentru cei care preferă să se antreneze seara. Programul este între orele 8 – 22. 

1 COMENTARIU

  1. Cat a platit pentru acest advertorial? din 1996 incoace am intalnit sali si antrenori, in diverse orase din Romania, dar ca la Panoramic nu am patit nicaieri, m-am trezit cu o mahalagioaica blonda in spatele meu, fara sa se prezinte, care s-a rastit la mine si m-a atins – de doua ori, in doua zile, fara acordul meu. Da, am spus bine, a pus mana pe mine o straina in plina pandemie, a vorbit urat, rastit si prost. Pe langa asta, ganterele nu sunt niciodata la loc (ceea ce spune multe si despre calitatea clientilor, nu doar despre antrenori, si daca cineva va spune ca sunt si eu clienta – da, nefiind aradeanca am luat salile la rand cu search pe google, si evident ca nu voi fi clienta in continuare), helcometrul e stricat si iti cade in cap, aparatul de hiperextensii e ruginit si nu poate fi miscat decat cu forta, si aparatul de impins umeri e stricat, nu prinde greutatile, adica cele mai (sau printre cele mai) importante aparate dintr-o sala sunt stricate, si asta inseamna o sala performanta in Arad? Atunci cum sunt celelalte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.