Universitatea Craiova a câștigat la Arad și a urcat pe primul loc în Liga 1. Cicâldău și Ofosu au marcat golurile victoriei, dar Corneliu Papură a fost nemulțumit de meci. A văzut că jucătorii său s-au panicat și nu au înscris și cel de al treilea gol.

„Alb-albaștrii” leagă al treilea succes la rând, cu tot cu cel din Cupă și sunt noii lideri ai Ligii 1. „Am reușit să ne îndeplinim obiectivul, cele trei puncte. Nu pot să apreciez posesia, nu a fost un joc foarte frumos. Trebuia să dominăm, să avem aceeași prestație din prima repriză, dar cu toatea astea puteam da al treilea gol. Echipa gazdă și-a creat ocazii din faze fixe, nu ne-a pus probleme, nu ne-a surprins cu nimic. Venim după multe meciuri, pe final de an, trebuie să gestionăm ultimele două dispute. Important e cum suntem la finala campionatului”, a declarat Papură.

Oltenii au trecut pe primul loc, după ce FCSB a fost învinsă de la CFR Cluj. Universitatea Craiova a învins echipa lui Laszlo Balint cu 2-1 și a ajuns la a treia victorie consecutivă, ultimele două în fiind în campionat.

Nu a fost un joc foarte frumos. Să dominăm, să avem aceeași prestație din prima repriză. Dar puteam da al treilea gol. Echipa gazdă și-a creat ocazii din faze fixe și nu ne-a pus probleme. Venim după multe meciuri, pe final de an, trebuie să gestionăm ultimele două dispute. Important e cum suntem la finala campionatului. E ca la maraton. Nu contează că ești primul după 13-14 kilometri, ci dacă ești primul la sfârșit”, a declarat Corneliu Papură.

Cicâldău și Ofosu au marcat golurile pentru Craiova, iar pentru UTA, hugăceanu a fost cel care a reușit să marcheze în minutul 21. Deși oltenii au mai marcat un gol, Corneliu Papură mai voia încă unul, să nu aibă emoții în ultima secundă, la lovitura cu capul a lui Albu.

Fiecare meci este important. Am luat trei puncte, importante pentru configurația clasamentului. Urmează două meciuri grele pentru noi. Nu am avut meci ușor nici astăzi, ne-am panicat puțin. Puteam face 3-1, dar așa s-a scris istoria acestei partide”, a mai declarat Papură.

Recomandările redacției