Parada Clătitelor, ediția a XX-a Moneasa

0
458

de Voicu Sida

Întotdeauna, parada aceasta a clătitelor, la Moneasa, s-a desfășurat în două zile. Activitatea culturală desfășurată cu sprijinul Centrului Cultural Județean Arad și a Consiliul Județean Arad. În prima zi, evenimentul a adunat cam 1500 de turiști, care după ce au servit câte o clătită, au avut spectacol de muzică ușoară și teatru la Grădina de Vară. Participanții au fost pe măsura așteptării, așa cum am precizat în materialul de mai sus.

Domunul vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, Ionel Bulbuc, a fost invitat să urce pe scenă, să adreseze câteva cuvinte publicului spectator, cu această ocazie domnia sa, a spus că din martie 2020 nimeni nu a pierdut lupta cu Covid 19, așa că noi aici la Moneasa, în această seară, vom demonstra că suntem mai puternici. Se vede după câtă lume s-a adunat aici, mai ales că avem un cântăreț de mare valoare pe domnul Mircea Vintilă și o piesă de teatru. Aici în ,,Grădina de vară” am observat că multă lume îndrăgește muzica domului Mircea Vintilă și acum de ce să nu o spunem și pe cea dreaptă, lumea era dornică să mai iasă la o discuție , la o întâlnire, sau mai știu eu ce, dar se vede realitatea. Am văzut sau chiar am și auzit, că nu ne-am mai văzut de anul trecut, din cauza acestui Covid.

Bucuria mare, a fost însă, că am reușit să organizăm acest eveniment mult așteptat, a precizat vicepreședintele CJA Ionel Bulbuc, care a fost salutat de public și bineînțeles și respectat, precizând niște cetățenii care erau la poarta de intrare în grădina de vară, spunând că domnul vicepreședinte Bulbuc este un tânăr plin de nădejde și energie ,,Este atât de frumos la Moneasa! Mii de oameni se bucură de Festivalul Clătitelor, de tradițiile noastre, de gusturi bune și mirosuri îmbietoare, de bucuria de a fi împreună. Suntem parteneri ai acestui festival, ai turismului și tradițiilor arădene”, declară Ionel Bulbuc.

Așadar, mii de persoane au ales să vină acest weekend la Parada Clătitelor de la Moneasa, să se bucure de cel mai dulce şi delicios desert și să se relaxeze la spectacole și concerte. Evenimentele de la Teatrul de Vară din Moneasa au început cu spectacolul de teatru “WhatsApp-ul și sătenii”, urmat de un concert folk susținut de Maria Nicoleta Brola, Daniel Julean și Mircea Vintilă și Retro Dance Night cu Cătălin Lăpușcă.

Voicu Sida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.